Meghan Markle se s tím nepáře. Na večeři zvolila proklatě sexy outfit, který by si vévodkyně Kate vzít nemohla

21. července 2022·Celebrity·Redakce

Meghan Markle a princ Harry (Zdroj: Profimedia)

Život vévodkyně Meghna Markle je vlastně docela pohoda. Sice už není součástí královské rodiny, která jí, stejně jako zbytek světa, nemůže přijít na jméno, ale vlastně má fajn život. S přáteli a manželem, princem Harrym vyrazila na večeři a vůbec jí nevadilo, že toho ukazuje možná až moc. Informaci uvedl Daily Mail.

Vyrazit jen tak s přáteli a manželem na večeři do centra města? To je něco, co vévodkyně Kate Middleton asi nikdy nezažije. To vévodkyně Meghan Markle si může jít vlastně kam chce, s kým chce a jak chce oblečená. A rozhodně to teď potvrdila.

Meghan šla s manželem a přáteli do restaurace Locanda Verde v newyorské Tribece. A jak jsou manželé zvyklí, drželi se za ruce a rozdávali úsměvy všude kolem. Pozornost fotografů jim zřejmě vůbec nevadila. Meghan si na sebe navíc vzala sexy kalhotový overal se širokými nohavicemi a korzetovým vrškem bez ramínek.

Princ Harry a Meghan Markle (Zdroj: Profimedia)

Model navíc odhaloval část Meghanina hrudníku a zad. Vévodkyně si k němu vzala jehly na vysokém podpatku, který vypadal nebezpečně a vlasy stáhla do culíku. Bývalá herečka, která v seriálu Kravaťáci často ukazovala svou perfektní figuru, je na podobné modely už dávno zvyklá. A je jistě ráda, že se nemusí držet přísného královského protokolu a může nosit si to, co chce sama.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme