Meghan píská, Harry tančí? Princ se na přání své ženy nezúčastní tradičního honu

17. prosince 2018·Celebrity·Lukáš Vaněk

Meghan Markle má zřejmě svého muže, Harryho, vévodu ze Sussexu, pořádně omotaného kolem prstu. Alespoň to tvrdí zdroj, který deníku Daily Mirror nastínil, jak to v královské rodině v současné době vypadá.

Velkou pozornost médií vzbudil královský pár poté, co oznámil, že se bude stěhovat do sídla ve Frogmore ve Windsoru, který dostal jako svatební dar od královny Alžběty II. Vévodkyně Meghan to zdůvodnila tím, že chce vychovávat děti mimo Londýn. V novém domě, který však musí projít rekonstrukcí, by navíc mohla díky velkému počtu ložnic bydlet i její matka a chůva.

V této souvislosti se mluvilo o nevraživosti mezi Meghan a Kate, manželkou prince Williama. Tentokrát se mluví zase o něčem jiném – princ Harry se letos nezúčastní tradičního vánočního honu, který spolu se svým bratrem navštěvují od jejich mladých let.

Proč se princ Harry letos honu nezúčastní? Jednoduše proto, že si to nepřeje jeho choť Meghan. O ní je totiž známo, že je veganka a zvířata miluje. “Ona je milovnicí zvířat, vegankou a je striktně proti nošení kožichů. Také se snaží přimět prince Harryho, aby jedl méně masa a více ovoce. Teď se ho snaží přimět k tomu, aby měl podobný pohled na lov,” cituje zdroj deník Daily Mirror. “Harry vždy miloval lovení a byla to skvělá příležitost, jak utužit vztahy mezi bratry,” doplnil zdroj.

Jak to tedy vypadá, vévodkyně Meghan si něco usmyslí a zamilovaný princ Harry tak učiní. “William si myslí, že je to jen další příklad toho, jak je jeho mladší bratr svou manželkou odtahován od rodiny,” prozradila osoba, která má blízko ke královskému paláci.

Celebrity - další články

Doporučujeme