Melania Trump počítá minuty do rozvodu. Počká až Donald odejde z Bílého domu a pak ho opustí, tvrdí tamní média

10. listopadu 2020·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Melania a Donald Trump (Foto: Shutterstock.com)

Už před volbami se médii šířily informace, že Melania Trump (50) chová vůči svému manželovi Donaldu Trumpovi (74) chladné city. Podle informací z jejich blízkosti po Trumpově prohře se rozhodne dosluhující první dáma Spojených státu amerických požádat o rozvod. Myšlenku podle serveru eXtra.cz potvrzuje i bývala zaměstnankyně Bílého domu Omarosa Manigault Newman, podle které Melania čeká už jen na inauguraci Joe Bidena (77).

Během amerických voleb byla hodně probíraná účast první dámy. Melania se k urně vydala bez manžela a lidé začali spekulovat o tom, zda vůbec volila Donalda Trumpa. “Určitě Donalda. Je špatné být jeho manželkou, ale být jeho manželkou a první dámou už tak hrozné být nemůže,” uvedli moderátoři jednoho z pořadů.

“Počítá minuty do jeho konce v úřadu, pak se sním rozvede,” popisuje situaci zaměstnankyně Bílého domu Newman pro Daily Mail“Kdyby se s ním pokusila rozvést teď, tak by ho velmi ponížila a on by jako prezident našel způsob, jak se ji pomstít,” dodala. Manželství Trumpových bylo velmi netradiční a podle blízkého okolí v něm chybí láska a porozumění.

Newman tvrdí, že chladný vztah Melanie k Trumpovi je odvoditelný už jen z toho, jak často na veřejnosti ho odmítá držet za ruku. “Znám je od doby, co spolu začali randit, pak se vzali. Z toho, co jsem za posledních 17 let vypozorovala a viděla, by vám spadla brada,” uvedla bývalá zaměstnankyně. Manželé mají dokonce oddělené ložnice.

Sňatek byl podle všeho uskutečněn jen z praktických důvodů. Melanie totiž díky svatbě získala americké občanství. Na druhou stranu první dáma v posledních minutách prezidentských voleb svého manžela na sociální síti podpořila. Uvedla, že Amerika si zaslouží spravedlivé volby, že každý legální hlas musí být spočítán a demokracie se musí chránit.

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme