Mezi Bagárovou a Muradovem je definitivní konec. Zpěvačka rozchod oznámila na instagramu

4. července 2022·Celebrity·Redakce

Monika Bagárová, Makhmud Muradov a Ruminka. (Foto: se souhlasem Bagárová, Muradov)

Ne každému se rodina i po krátkém odloučení podaří udržet pohromadě. Své o tom ví i zpěvačka Monika Bagárová. Tu opět opustil MMA zápasník Makhmud Muradov a podle slov zpěvačky je vztah definitivně u konce. Pár má společně dvouletou dceru Ruminku. S informací přišel deník Blesk.

O tom, že je opět Monika sama, informovala své fanoušky na instagramu po vystoupení na přehlídce návrhářky Zuzany Lešák Černé v Karlových Varech. Chtěla jsem Vám oznámit, že spolu s Machem nežijeme. Dali jsme tomu šanci jako rodiče, bohužel nám společný život už nedělá radost,” napsala. “Jsme lidi, máme city, věříme, doufáme, děláme chyby…”

View this post on Instagram

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Za vztahem chce udělat nejspíš tlustou čáru. Podle posledních informací by se zpěvačka měla z Prahy přestěhovat do Brna. Tam jí i dceři bude blíže rodina, která jim je velkou oporou.

Tentokrát se po rozchodu nehodlá na sociálních sítích odmlčet, jak tomu bylo posledně. “Nedávám si žádnou pauzu, jsem tu s Vámi, žiju dál naplno! Každý den vedle malé, která je pro mě vším,” doplnila Bagárová.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)


Celebrity - další články

Doporučujeme