Michal Štika (48) o těhotenství lhal? Jeho partnerka (34) všechno popřela

19. srpna 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Facebook / Michal Štika

Michal Štika dokonale zmátl českou veřejnost. Nejprve naznačil, že s novou partnerkou čekají společné miminko a přiznal, že už mají i vybraná jména pro obě pohlaví. Když se na domnělé rodiče ale sesypaly gratulace ze všech stran, pohledná brunetka celou věc rázně popřela! Podle ní žádného potomka nečekají.

Když Michal Štika vypustil do médií zprávu o těhotenství své mladší partnerky Báry, mnohé to překvapilo. Ještě 1. května se totiž se svou zákonnou manželkou Monikou (46) líbal podle tradice pod třešní. Problémy v manželství už ale zřejmě přesáhly únosnou mez, protože jak on, tak i Monika vídá nového partnera.

Nedávno potom Michal Štika nepřímo oznámil, že s novou přítelkyní na svět zřejmě přivítají dalšího potomka. “Není to ještě potvrzené, je to teprve na začátku, nechtěl bych ještě úplně předbíhat,”  uvedl na počátku srpna pro Blesk.

A informaci brala za hotovou věc i jeho rodina. Sama Monika mu k otcovství přála jen to nejlepší. “Michalovi oba přejeme, ať si nové otcovství užije a miminko se narodí zdravé,” promluvila pro Super.cz za sebe i svého mladšího partnera.

Teď ovšem vyšlo najevo, že informace nebyla tak úplně pravdivá. Údajná nastávající maminka totiž o tom, že by ve svém těle měla nosit Štikovo dítě, nic neví. Když ji na Facebooku v komentáři u fotografie jedna uživatelka vyzvala, aby trochu ukázala, že se těší na miminko, přišla velmi překvapivá odpověď. “Nečekáme,” oznámila Bára.

Ták.. jedna po cestě do Rakouska

Zveřejnil(a) Michal Štika dne Čtvrtek 16. srpen 2018

Celebrity - další články

Doporučujeme