Milan Peroutka se na zkoušce muzikálu ošklivě zranil. Operaci kolene už má za sebou

17. července 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / milanperoutka

Muzikálový herec Milan Peroutka (30) poslal všem svým fanouškům zdravici z nemocnice. Oznámil, že operaci kolene už má za sebou a poděkoval za všechny podpůrné vzkazy, které mu lidé posílají. 

Problémy s kolenem trápily českého herce Milana Peroutku již před dvěma lety. Tehdy musel podstoupit první operaci a od té doby na sebe musí být trochu více opatrný. Po dvou letech a třech měsících nyní ale musel prodělat operaci další. Při zkouškách muzikálu Cikáni jsou do nebe se totiž ošklivě zranil. A tentokrát to odneslo druhé koleno. “Ctím spravedlnost, tak aby mu to nebylo líto,” žertoval herec na sociálních sítích.

“Podstatný je mít s doktory (a sestřičkami) dobré vztahy! Chvíli jsem se vám neozýval, tak to zkrátím, a hned trochu zostra. Mám za sebou všechna předoperační vyšetření a za chvíli jedem na sál. Tentokrát se mi stal úraz při tanečních zkouškách na muzikál Cikáni jdou do nebe,” napsal na svůj Instagram těsně před operací.

“Myslím, že se povedlo představení plné vášně a emocí, ale moje koleno na jedné taneční zkoušce zřejmě tolik temperamentu nedalo. Vazy a meniskus. Tak, prosím, držte palce,” informoval Peroutka. 

Herec už má nyní konečně po operaci a opět nezapomněl ani na své fanoušky, kteří mu po celou dobu drželi palce. “Ahoj, já vás chci jenom takhle pozdravit, říct vám, že to mám za sebou. Za chvíli se pokusím postavit za asistence na nohy, na to se moc netěším, protože mám pocit, že mi ta noha váží sto kilo,” svěřil  se Peroutka.

“Před chvílí mě přebalovali, tak už jsem ji viděl. Je moc hezká,” popsal. “Tahle já si tady ležím, jahodové smoothiečko, jsem na wifině a čtu si všechny zprávy od vás a označovačky, to je moc hezké. Děkuji za ně, jsme ve spojení,” vkázal všem příznivcům. To nejhorší už má nyní za sebou, rekonvalecsence v nemocnici prý ale zabere ještě dva týdny. 


Celebrity - další články

Doporučujeme