Miroslav Šimůnek vděčí své snoubence za život. O svatbě mají už jasnou představu

29. března 2022·Celebrity·Redakce

Miroslav Šimůnek se snoubenkou Alicí (Zdroj: Profimedia)

Jestli někdo může mluvit o tom, že ho zachránil jeho strážný anděl, je to právě herec a někdejší pohádkový Honza Miroslav Šimůnek. Ten Extra.cz prozradil, že když požádal svou dlouholetou známou o pomoc při jeho závislosti na lécích, došlo mu, že mu zachránila doslova život a stala se tak jeho životní láskou. Pár se zasnoubil Vánocích a svatbu plánuje již na tento rok. Co dalšího herec Extra.cz řekl?

Herec Miroslav Šimůnek, kterého každý zná především jako Honzu z filmové pohádky Z pekla štěstí, si prošel velmi temným obdobím. Zažil závislost na lécích a už ani nedoufal, že bude mít ještě někdy radost ze života. “Byl jsem nešťastný, neměl jsem ze života radost. Žil jsem z hodiny na hodinu a ani jsem nevěděl, jestli se dožiju konce dne,” svěřil se Miroslav Extra.cz. Pak ale přišla záchrana v podobě jeho dnes již snoubenky Alice.

“Když se ohlížím zpětně, musím přiznat, že do puntíku platí, že Alička mi skutečně zachránila život. Jinak bych už teď byl mrtvý. Nám to trvalo řadu let, než jsme se dali dohromady. Známe se už dlouho z různých akcí. Byli jsme dlouholetí přátelé,” popisuje Miroslav cestu, kterou museli oba podstoupit, než přišli na to, že jsou si souzení. Herec na svou snoubenku, výkonnou ředitelku nadace BJP Foundation, pěje jen samé ódy a všude o ní říká, jak je úžasná, hodná, milá a elegantní. Dokonce se musí potýkat s velkou konkurencí. Alice má totiž spoustu obdivovatelů. “Její příznivci jsou docela fanatičtí. Jsou mezi nimi i stalkeři. Třeba jsme vyšli z domu a tam zničehonic stál chlap s kytkou. K tomu dárky, nabídka svezení do práce…” popisuje Miroslav, ovšem podle jeho výrazu je zřejmé, že strach ze ztráty své milované nemá.

Pár se zasnoubil o Vánocích a svatbu plánuje na letošní léto, maximálně září. Přesné datum sice ještě nevědí, mají však jasno, že se bude jednat o malou svatbu v zahraničí pouze s pár lidmi.“S ohledem na covid a válku jsme to museli posunout, momentálně uvažujeme nad červnem až maximálně zářím. Rozhodně to ale bude v zahraničí. Chceme to komorní, maximálně v šesti lidech. Už vybíráme různé potřebné věci, ale datum rozhodneme až někdy v následujících týdnech,” uvedl šťastný pár.

Celebrity - další články

Doporučujeme