Miss Nikol Švantnerová porodila holčičku. Dostala jméno Mia

20. března 2023·Celebrity·Redakce

Nikol Švantnerová. (Foto: Profimedia)

Okouzlující Miss 2015 Nikol Švantnerová má s partnerem Ondřejem Arnoštem důvod k radosti. V pátek 17. března se jim narodila dcera. Holčičce dali kouzelné jméno. Modelka o tom informovala o víkendu na instagramu.

O tom, že je Nikol těhotná veděli její fanoušci od září loňského roku, kdy se jim s tím svěřila na sociální síti. Tou dobou už byla ve čtvrtém měsíci těhotenství a s podnikatelem se na jejich první přírůstek moc těšili. Miminko jsme plánovali,” sdělila tehdy serveru Super.cz Švantnerová.

Holčička se narodila 17. března 19 minut po půlnoci v porodnici Agel ve Šternberku. Miluju nejvíc na světě a děkuju za takový zázrak,” napsala novopečená maminka na instagram. Kde zveřejnila také fotografii s dcerou, na které ji drží za ruku. Také rovnou prozradila, jaké jméno s partnerem dceři dali – Mia.

View this post on Instagram

A post shared by Nikol Švantnerová (@nikolsvantnerova_official)

S Ondřejem Arnoštem tvoří modelka pár přibližně rok a půl. Do svatby se ale ani jeden z nich zatím nehrne. Dále zatím neplánujeme. Jsme momentálně šťastní, co se má stát, tak se stane,” nechala se před pár měsíci slyšet Švantnerová pro server Super.cz.


Celebrity - další články

Doporučujeme