Místním muselo být pořádně horko. Ornella Koktová vyvezla rodinku na dovolenou a provětrala výstřih

27. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Foto: se souhlasem Ornella Koktová

Ornella Koktová je sice trojnásobnou maminkou, ale nikdo by to na ní nepoznal. Skvělou figuru má navzdory tomu, že děti porodila kousek od sebe. Celá rodinka teď vyrazila na dovolenou do Francie, kde odpočinek kombinují s pracovními povinnostmi.

Josef Kokta si může libovat, že má doma nádhernou manželku, která mu dala tři krásné děti. V jižní Francii jim je určitě tepleji než tady u nás a zapotit se museli i místní. A to hlavně ve chvíli, kdy viděli, jak se Ornella prochází s kočárkem.

Záběry na její ňadra ve výstřihu bez podprsenky vznikly díky mužské části výpravy. „Tyhle fotky jsou ze sekce, díky Pepo a Quentínku za fotku. Sakra jednou chci vyfotit a je to nejen „problém“, ale tak ne úplně podle mýho plánu,“ smála se Ornella

View this post on Instagram

A post shared by Ornella Koktova (@ornellakoktova)

Tři děti jsou pro ní ale definitivní, protože si nechala přerušit vejcovody. “Řekla jsem Pepovi, že je se mnou konec. Ve srandě. Já už mám hotovo. Myslela jsem, že budu mít dvě děti, překonala jsem se o jedno, a to je už můj vrchol,” řekla pro server Super.cz. Všechny děti rodila císařským řezem, proto by pro ni další těhotenství mohlo být nebezpečné.

I proto se rozhodla k tak radikálnímu kroku. Jako trojnásobná maminka má ostatně práce nad hlavu. “Děti na pláži? No říkala jsem si, Liliianne neuteče, Quentin je už parťák a Svena si fakt pohlídám. Výsledek? Lili dle očekávání, Sven docela pohoda, ale Quentin si myslí, že si může chodit na špacír a mě málem ranila mrtvice, že se ztratil. Takže si furt dokola opakujeme naše vymyšlený pravidla pláže (být v dohledu, můžeš ke sprchám, neplavat daleko, když chci něco vidět, zeptat se). No, přísahal, že už to neudělá,” smála se Ornella, na které je vidět, že si dovolenou i tak velmi užívá.

View this post on Instagram

A post shared by Ornella Koktova (@ornellakoktova)

Celebrity - další články

Doporučujeme