Mladí a zabezpečení: Kteří potomci slavných a bohatých mají o luxus postaráno

11. srpna 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Karel Gott s dcerami. (Foto: ČTK)

Narodit se se zlatou lžičkou v ústech by chtěl určitě každý z nás. Mít bohaté a slavné rodiče, kteří nám zajistí vše, co kdy budeme potřebovat, musí být naprosto skvělé. Nejen, že bychom byli kolikrát slavní snad ještě před narozením, ale už jako malí bychom měli vše, na co ostatní obyčejní smrtelníci nedosáhnou kolikrát ani za celý svůj život. Kteří jsou těmi vyvolenými šťastlivci?

Stříbrná lžička od Tifannyho

Ačkoliv se může zdát, že vyjádření „narodit se se zlatou lžičkou v puse“ je pouhou hyperbolou, syn tenistky Dominiky Cibulkové tento slovní obrat téměř převedl do skutečnosti. Malý Jakub Navara, kterému je teprve jeden rok, je totiž skutečně krmen luxusní lžičkou od Tifanny & Co. Je sice jen stříbrná, nikoliv zlatá a předpokládáme, že ji dostal až po tom, co se narodil, přesto je podle toho už teď jasné, jaký asi bude mít malý Jakoubek život. Jeho maminka Dominika je známá tím, že miluje luxus, dopřává ho tedy i jemu. Vedle stříbrných lžiček si spinká například v předraženém kočárku a v přikrývce od jedné z nejluxusnějších módních značek. Stačí se podívat na oslavu jeho prvních narozenin.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Kůň, kterého chtěl Bill Gates

Anna Kellnerová je dcerou nejbohatšího Čecha Petra Kellnera, který zahynul při havárii vrtulníku na Aljašce. Anna, která je ze všech jeho potomků nejstarší, je profesionální a skvělou parkurovou jezdkyní. Je tedy jasné, že určitě nebude jezdit na nějaké staré herce. Její tatínek jí koupil jednoho z nejdražších závodních koní v historii. V aukci si na něj dělal zálusk i Bill Gates, ale Petr Kellner ho přeplatil. Z původních 200 milionů korun se cena vyšplhala až na 250 milionů korun. Celková výše jeho majetku se odhaduje na 385 miliard korun. Anna letos debutovala na Olympijských hrách v Tokiu

 

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Anna Kellnerová (@annakellnerova1)

O Gottovy holčičky je královsky postaráno

Dcery zesnulého Karla Gotta si mohou díky dědictví do konce života pískat. Už za Mistrova života se jeho majetek odhadoval na 900 milionů korun. Jeho dědictví zahrnuje vilu na Bertramce, celkový její obsah, sedmimilionovou chalupu, agenturu, ochrannou známku na jméno a podpis, veškeré tantiémy a interpretační honoráře. Pouze za ty budou dcerky dostávat asi 7,5 milionu ročně.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílel uživatel @charlotte.ellagottova

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme