Modeling i potřebu předvádět se mají v krvi. Sestra Kate Moss ukázala šťavnatou postavičku

30. června 2022·Celebrity·Redakce

Lottie Moss a Kate Moss (Zdroj: Profimedia)

Modeling má rodina Moss v krvi. Světoznámou topmodelkou je nejen starší Kate, ale i její mladší a nevlastní sestra Lottie. A kráska jde ve stopách své známější příbuzné i co se skandálů týče. Své nejnovější sexy fotky zveřejnila Lottie na instagramu.

Lottie Moss je 24 let a co se týče své vlastní sebeprezentace, rozhodně kráčí ve stopách své starší sestry, která za dva roky oslaví padesátku. Lottie se také věnuje modelingu a na kontě už má řadu skandálů a kontroverzí a rozhodně s nimi nekončí. Tentokrát vyrazila na pláž, kde se předváděla bez horního dílu plavek.

Ani Lottie, ani Kate se toho nebojí. Obě krásky netrpí přehnaným studem a nedostatkem sebevědomí a oboje rády dávají najevo. Mladší Lottie málem kvůli svým skandálům přišla o práci. Z modelingové agentury jí vyhodili kvůli užívání kokainu a prodávání nahých fotek.

View this post on Instagram

A post shared by Lottie Moss (@lottiemossxo)

Lottie to ale nezastavilo a rozhodně si nešáhla do svědomí. Agenturu si našla novou a pro fanoušky se vesele svléká dál. Tentokrát na sobě měla jen dlouhou bílou sukni a ňadra si zakrývala rukou. Kdyby modelka mohla, zřejmě by i ruce dala pryč. Sama se ostatně nechala slyšet, že je na svojí druhou práci na webu OnlyFans náležitě hrdá a nemá s tím sebemenší problém. Fotit se v sexy pózách jí zkrátka baví a ostatní se s tím musí smířit.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme