Moderátor Ondra Vodný do toho praštil pouhých 19 dní po zásnubách. Podívejte se, jak to novomanželům na svatbě slušelo

22. února 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Moderátor Ondra Vodný se oženil se svou partnerkou Veronikou. (Foto: Instagram ondravodny)

Známý moderátor Evropy 2 Ondra Vodný se v sobotu oženil se svou partnerkou Veronikou. Manželku požádal o ruku 1. února. Veselka se tak konala jen pouhých devatenáct dní  po zásnubách. Těhotné Veronice to ve svatebních šatech moc slušelo a pár kolem sebe rozdával jeden úsměv za druhým.

Partnerka Veronika je v očekávání, a tak snoubenci na nic nečekali a praštili do toho rychlostí blesku v sobotu 20. února. Obřad se konal v samotném srdci Prahy na Staroměstské radnici. Po obřadu následovalo překvapení, které si pro ně připravil Ondrův kolega, moderátor Evropy 2 Pavel Cejnar.

View this post on Instagram

A post shared by Ondra Vodný (@ondravodny)

Pavel novomanželům složil písničku a při východu z radnice jim ji s radostí zanotoval. Následně se s novinkou fanouškům pochlubili na Instagramu, kde nechybí krásné fotografie novopečených snoubenců. “Vzali jsme se,” napsal na Instagram moderátor Ondra. K vidění je i malá ochutnávka připravovaného svatebního videa.

 

 

Pod příspěvkem se začaly objevovat okamžitě gratulace. “Gratuluji Vám! Včera bylo tak nádherně, to jste si dobře vybrali,”napsala kolegyně Katka Říhová. “Odvahu a štěstí,” popřála moderátorka Frekvence 1 Lubka Ponížilová.

Celebrity - další články

Doporučujeme