Z moderátorky Katky Říhové je maminka! Na světě přivítala své první miminko

6. března 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / katkarihova

Oblíbená moderátorka Evropy 2 Katka Říhová (33) v pátek 5 března přivítala na světě své první miminko! Krásné novinky nejprve propálil její rádiový kolega Leoš Mareš (44) společnou písní, později ale informaci potvrdila i sama zprávařka a prozradila pohlaví i jméno miminka. 

Z moderátorky Katky Říhové už je maminka. Na krásnou novinku na sociálních sítích upozornil její kolega z Ranní show na Evropě 2 Leoš Mareš. Ten se světem sdílel společný duet a krátký rozhovor, ve kterém je Katka ještě s bříškem, příchod miminka na svět už ale není daleko.

View this post on Instagram

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

Informaci později potvrdila i sama zprávařka. Ta se se všemi fanoušky podělila dokonce i o foto svého novorozeného potomka a prozradila, že se jí narodila holčička. “Sofie Říhová, 5. března 2021. Vítej na světě, lásko naše,” napsala v příspěvku.

View this post on Instagram

A post shared by Katka Říhová (@katkarihova)

Otcem malé Sofie je Katčin exmanžel Michael Říha. Manželství sice skončilo, nakonec se k sobě ale pár vrátil. Budeme rodiče. Jsme z toho ještě trochu vykulený, ale moc se těšíme,” oznámila dvojice před časem na sociálních sítích.

Celebrity - další články

Doporučujeme