Monica z Přátel se vrátila do počátku své herecké kariéry. Plastiky jsou vedle jejího mladého já opravdu znát

22. září 2022·Celebrity·Redakce

Courteney Cox (Foto zdroj: Shutterstock)

Hvězda oblíbeného sitcomu Přátelé Courteney Cox, která se zapsala do srdcí mnohých fanoušků tohoto seriálu jako pořádkumilovná a puntičkářská Monica, pobavila své sledující na instagramu. Rozhodla se udělat remake reklamy, kterou točila na začátku své herecké kariéry. Přestože Courteney pro její humor milujeme, je vidět, jak moc ji plastiky a kosmetické úpravy změnily obličej.

Seriálová Monica už dříve mnohokrát uvedla, že ji zpětně mrzí, že na sebe kdy nechala sáhnout plastického chirurga. Jak sama pro The Sunday Times před časem přiznala, bylo pro ni velmi těžké vyrovnat se se stárnutím. Obličejové výplně a další kosmetické procedury ji ale nenávratně změnily. “Neuvědomila jsem si, že ve skutečnosti vypadám opravdu divně po všech těch injekcích,” posteskla si.

Jak moc se její tvář změnila je patrné hlavně tehdy, když se podíváme na její fotky z mládí nebo si opět pustíme seriál Přátelé (protože ten se nikdy neokouká). Courteney nyní velice pobavila své fanoušky na instagramu, když natočila a zveřejnila video, kde “přetočila” reklamu na tampony, ve které hrála, když jí bylo pouhých 21 let, tedy ještě před tím, než se proslavila jako Monica. A právě vedle svého mladého já je znát, jak si už vůbec není podobná. 

View this post on Instagram

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

V klipu z roku 1984 se ptá: “Mění se váš život jednou za měsíc kvůli periodě?” Aktuální Courteney na druhé straně poukazuje na to, jak se ženám mění celý život kvůli menopauze. K horšímu!“Stále máte návaly horka? Dovolte mi, abych vám to řekla na rovinu. Menopauza vás sežere zaživa, je to hrozné. Pamatujte si, že není nic dobrého na menopauze, menopauza může zcela změnit váš pocit ze stárnutí,” vtipkuje upřímná Courteney.

Celebrity - další články

Doporučujeme