Monika Absolonová konečně promluvila o jejím rozchodu s Tomášem: Byla zamilovaná a naivní

25. února 2022·Celebrity·Redakce

Monika Absolonová, Tomáš Horna (Foto: Profimedia)

Po devíti měsících zpěvačka Monika Absolonová konečně otevřeně promluvila o rozchodu s otcem jejích dvou dětí, Tomášem Hornou. Svěřila se Blesku s tím, že byla tak zamilovaná, že přehlížela varovné signály celých sedm let.

Ačkoliv nešlo o nevěru, rozhodně došlo v jejich vztahu k podvádění. Tehdejší partner Moniky Absolonové Tomáš Horna před zpěvačkou celých sedm let tajil milionové dluhy. Když na tuto skutečnost Monika přišla, s otcem svých dětí se rozešla, přestože kvůli bolesti myslela, že zemře. Byla velice zamilovaná.

“Já když už se zamilovala, tak jsem si vždycky myslela, že je to láska do konce života. Jenže právě kvůli téhle vlastnosti přehlížím to, co není v pořádku. Já jsem tak šťastná z čisté emoce, kterou žiju, že přehlížím neslučitelné rozdíly,” přiznává zpěvačka, která si musela na splnění svých životních přání skutečně počkat. Jako zpěvačka se musela skutečně protlačit a vyrovnat se se spoustou odmítnutí na začátku její kariéry.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Druhým jejím životním snem byly děti. A ty přišly právě až s Tomášem Hornou, do kterého se zamilovala a mají spolu Tadeáše a Matouše. Bohužel ani tohle nebyla láska do konce života a došlo na velice bolestivý konec jejich vztahu. Přitom kdyby jí prý Tomáš vše už na začátku přiznal, tuto krizi by měli šanci překonat.

“Na začátku rozchodu to byla až fyzická bolest. První měsíc jsem myslela, že umřu, ale i další asi tři až čtyři měsíce byla bolest opravdu intenzivní,” přiznává zpěvačka.

Celebrity - další články

Doporučujeme