Monika Absolonová má pořadník na chlapy. Nouzi o ně rozhodně nemá

17. října 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Monika Absolonová (Foto ČTK)

Za nedlouho to bude půl roku, co zpěvačka Monika Absolonová oznámila rozchod s partnerem, hokejistou Tomášem Hornou, se kterým má dva syny, šestiletého Tadeáše a skoro tříletého Matouše. Nedá se říct, že jí tento životní krok nějak zásadně fyzicky ublížil. naopak. Zhubla 17 kilo a nabídky na rande se jí jen hrnou. S informací přišel deník Blesk.

Muzikálová zpěvačka Monika Absolonová je již pět měsíců nezadanou paní. Po rozchodu s partnerem Tomášem Hornou však jen září a je teď v životě opravdu šťastná. Stačí se na ni jen podívat, a každý to na ní musí vidět.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Nejen že zhubla už 17 kilo, ale také si nechává narůst opět dlouhé vlasy. “To peklo mezi krátkými a dlouhými vlasy už nastalo, takže po ránu mi vlasy trčí do všech stran, ale vydržím to. Mám už dole asi 17 kilo a cítím se fakt skvěle,” svěřila se rozzářená Monika Blesku.

Nedávno oslavila své 45. narozeniny, ale věk nijak tragicky nebere a naopak si připadá kolikrát na dvacet. “Mám se teď opravdu skvěle,” přiznává zpěvačka. Není tedy divu, že o mužský zájem nemá nouzi. Dostala jsem několik pozvání na rande, ale nemám na to čas, takže jsem si udělala pořadník,” směje se Absolonová.

 

View this post on Instagram

 

Příspěvek sdílený Monika Absolonova (@monika_absolonova)

Mám okolo sebe tolik super chlapů, že si nestěžuji. Kamarádi se za mnou občas zastaví doma, dáme si skleničku, ale na vztah teď opravdu nepomýšlím. Nedovedu si představit, že bych někoho přivedla domů a klukům ho představila jako nového strejdu, to fakt ne,” dodává.


Celebrity - další články

Doporučujeme