Monika Absolonová se nešetří: Za týden nového režimu shodila tři kila

29. července 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Monika Absolonová (Foto: Instagram / monika_absolonova)

Léto je v plném proudu a kde kdo se ještě snaží shodit poslední přebytečná kila, aby se u vody vyšvihl v plavkách. Jednou z nich je i zpěvačka Monika Absolonová (43). Ta najela na drsný režim a za první týden už se jí podařilo shodit krásná tři kila. 

Zpěvačka Monika Absolonová se rozhodla jít trochu do sebe a shodit pár kilo své váhy. To se jí podařilo překvapivě rychle – už po týdnu nového režimu má podle svých slov dole hned několik kilogramů. A jak to dokázala? Za vším prý stojí přerušovaný půst.

“Mám za sebou týden s přerušovaným půstem. 8 hodin jím a 16 hodin piju vodu, popř. kávu nebo čaj bez cukru i mléka. A celý týden bez alkoholu,” popsala muzikálová hvězda na svém Instagramu.

Samozřejmě nezapomíná ani na pohyb. “Hýbu se 30-60 minut denně a váha mi po 7 dnech ukázala -3 kg… Pro někoho to není nic moc, pro mě obrovské vítězství. Protože pro mě osobně je daleko horší, že nesmím jíst to a to, než nejíst večer,” pochvaluje si.

Nový režim se ale neobejde bez problémů. “Tento týden bude oříšek, protože jsem teď jedla od 9 do 17, ale v Duetech jím i během představení, takže teď to budu muset pozměnit,” svěřila se. S přerušovaným půstem ale skončit nehodlá.

“Kdo se rozhodl, že se sebou taky něco udělá, tak držím pěsti! Pro mě byl nejhorší 3. a 5. večer! Teď už jsem s tím zatím ok,” dodala nakonec a popřála hodně sil svým fanouškům.

View this post on Instagram

Krasne pondeli! Tak mam za sebou tyden s prerusovanym pustem 8 hodin jim a 16 hodin piju vodu popr. kavu nebo caj bez cukru i mleka. A cely tyden bez alkoholu. Hybu se 30-60 minut denne a vaha mi po 7 dnech ukazala -3 kg… pro nekoho to neni nic moc, pro me velke vitezstvi! Rozhodla jsem se, ze v tom budu pokracovat. Protoze pro me osobne je daleko horsi, ze nesmim jist to a to, nez nejist vecer. Tento tyden to bude orisek, protoze jsem ted jedla od 9 do 17, ale v Duetech jim i behem predstaveni, takze ted to budu muset pozmenit… tak kdo se rozhodl, ze se sebou taky neco udela, tak drzim pesti! Pro me byl nejhorsi 3 a 5 vecer! Ted uz jsem s tim zatim ok.

A post shared by Monika Absolonova (@monika_absolonova) on


Celebrity - další články

Doporučujeme