Monika Bagárová ukázala, jak s dcerou Ruminkou cvičí. Vzniklo z toho zábavné video

18. ledna 2022·Celebrity·Redakce

Monika Bagárová (Foto: se souhlasem Moniky Bagárové)

Je jasné, že dcera zpěvačky Moniky Bagárové sdílí se svou maminkou novou vášeň. Zpěvačka se pustila do cvičení a vzala s sebou i malou Ruminku. Ta se k ní během chvilky přidala. Nadšená maminka pak sdílela video na svém instagramu.

Kdo jede taky tlaky?” Napsala na instagram Monika. Na videu vidíme, jak společně se sestrou Natálií si dává v tělocvičně do těla. Po chvíli se k nim přidává i malá Ruminka. Ty taky cvičíš do plavek?” Ptá se trenérka malé holčičky. Ta sebevědomě odpovídá, že jo a kopíruje cviky tety a maminky.

Ze cvičení tak vzniklo zábavné video, které fanoušky zpěvačky pobavilo. Já to tak miluju. Ruminka je boží,” napsala uživatelka Elena pod příspěvek. Ježíš, to je výborný! Jste mě dámy dost pobavily,” dodala další ze sledujících. Posuďte sami, jaká je holčička profesionálka.

View this post on Instagram

A post shared by Natálie Bagárová • Natalii (@natalii_bb)

Není to dlouho, co Monika na sociálních sítích oznámila konec vztahu s MMA zápasníkem Markhmudem Muradovem. Na chvíli se sice z veřejného života stáhla. Teď je ale jasné, že se snaží s dcerou nadále naplno užívat každý moment.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)


Celebrity - další články

Doporučujeme