Monika Bagárová zveřejnila rodinné fotky jako z reklamy na štěstí. Spolu navždy, napsala

27. července 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Monika Bagárová s partnerem a dcerou. (Foto: se souhlasem Monika Bagárová)

Zpěvačka Monika Bagárová nasdílela na sociální síti rodinnou fotografii jako z reklamy na štěstí. Zpěvačka po boku partnera Makhmuda Muradova a dcery Ruminky jen září. Podívejte se!

Spolu navždy,” napsala Monika na Instagram. U příspěvku nechybí ani rozkošné rodinné fotografie. Je tak zcela jasné, že páru to skvěle klape a spekulacím typu, že pár spolu není, nadobro odzvonilo.

Muradova brzy čeká zápas v elitní soutěži UFC. Proto také v poslední době trávil málo času s rodinou. “Je to težké, ale je to moje práce. Musím využít tu možnost, kterou mám. Nechci zápasit ještě ve čtyřiceti, teď bych rád pokračoval ještě tři až pět let, co nejvíc to jde, a pak bych chtěl ukončit kariéru. Ale když jsem doma, jsem s rodinou co nejvíc,” uvedl zápasník pro server eXtra.cz.

View this post on Instagram

A post shared by Monika Bagárová (@bagarovamonika)

Rodina je pro něj jednoznačně na prvním místě. “Peníze, sláva a všechno bylo a bude, ale rodinu člověk nesmí zanedbávat a ztratit,” doplnil. Rodinné foto je vyfocené těsně před odchodem na sobotní Oktagon. Monika má na sobě džínovou sukni, bílé tílko, skvěle tak ladí s Muradovými džíny a bílou košilí.


Celebrity - další články

Doporučujeme