Monika Štiková ukázala maminku. Skutečný věk by jí nikdo nehádal

13. května 2020·Celebrity·Barbora Pisingerová

Foto: Instagram / stikovamonika

Rodinu Štikových zná skoro celý národ. Jejich rodinné vztahy mohli diváci detailně prozkoumat v televizní reality show Štiky a i nyní zůstávají mnozí její členové viditelní v médiích. To se však týká jen rodičů Štikových, jejich dvou dcer a vnoučat. Když ale Monika Štiková ukázala svou maminku, spadla všem fanouškům pomyslně brada. 

U příležitosti mezinárodního dne všech maminek se mnozí lidé na sociálních sítích podělili o společné fotografie s těmi svými. To se rozhodla udělat i hvězda reality show Štiky a Tchýně, Monika Štiková (47). Na svůj Instagram pověsila obrázek, na kterém se od ucha k uchu usmívá vedle své maminky Jindřišky Mikluškové (69).

View this post on Instagram

Den maminek aspoň na dálku ♥️ ♥️ ♥️ jsi moje ♥️

A post shared by Monika Stikova (@stikovamonika) on

Vzhled paní Jindřišce, která je již dokonce několikanásobnou prababičkou, pak sledujícím Štikové doslova vyrazil dech. Lidé v komentářích přiznávali, že by Mikluškovou považovali spíše za Moničinu sestru a skládali komplimenty jeden za druhým.

“Mamka vypadá super, geny prostě máme v rodině,” svěřila se před časem pro deník Aha! Štiková, která se na blížící se půlstoletí také úplně necítí. Podnikatelka je v současnosti zasnoubená za o 24 let mladšího muže a nevylučuje, že by si ještě těsně před padesátkou pořídila další miminko.

Celebrity - další články

Doporučujeme