Na podporu včel se herečka Angelina Jolie proměnila ve včelí královnu

25. května 2021·Celebrity·Lenka Skrzeczkova

Herečka Angelina Jolie. (Foto: Shutterstock)

Angelina Jolie je svou dobročinností proslulá. Již několik let je ambasadorkou OSN a UNESCO. Když byla oslovena časopisem National Geographic pro projekt ke Světovému dni včel, bylo jasné, že ani na vteřinu nezaváhá. Statečně tak nechala po sobě lézt celých 18 minut hejno včel. 

Na celém projektu spolupracovala se světoznámý fotografem Danem Wintersem. S herečkou nafotil několik snímků a natočil i krátké video, kde Angelina poukazuje na užitečnost a důležitost tohoto hmyzu.

View this post on Instagram

A post shared by National Geographic (@natgeo)

Aby včely k herečce přilákali, museli její tělo potřít feromony. Bylo mi příjemné být ve spojení s těmito nádhernými stvořeními. Poslouchat to jejich bzučení. Musíte být úplně klidní, což pro mě nebylo snadné,” popsala Jolie pro zahraniční média.

View this post on Instagram

A post shared by Dan Winters (@danwintersphoto)

V úplném klidu a pohodě jako včelí královna pózovala celých 18 minut. Jen jsem si musela ucpat nos uši, aby mi do nich nevlezly,” dodala s úsměvem. Po celou dobu nedostala jediné žihadlo a celý projekt bere jako skvělou zkušenost. Sdílíme spolu planetu, jsme na sebe napojení, ovlivňujeme navzájem své životy. To si musíme uvědomit, to byl záměr. Já jsem to cítila silně, je to skvělá zkušenost,” uvedla Angelina.

Celebrity - další články

Doporučujeme