Náctiletá kráska! Dagmar Havlová se pochlubila nádhernou fotkou z dob svého mládí

6. dubna 2022·Celebrity·Redakce

Dagmar Havlová (Foto ČTK)

Dagmar Havlová moc dobře ví, co její fanoušci na sociálních sítí chtějí. Retro snímky z doby jejích hereckých začátků a dob, kdy jako herečka začínala, totiž vždycky zaberou. Dáša jednu takovou fotografii nyní na instagramu sdílela.

Herečka Dagmar Havlová má na instagramu více než 100 sledujících, které pravidelně zásobuje novinkami ze svého života, ale i fotkami z dob minulých. Nyní se pochlubila tou, která je stará neskutečných padesát dva let. „Chci vám ukázat pár snímků z doby, kdy jsem z dítěte vyrostla v ženu,“napsala na instagram herečka.

Podle ní se jedná o snímek z roku 1970, který pořídili její spolužáci z FAMU a je z doby, kdy „po maturitě na konzervatoři šla ještě studovat JAMU. Pokoušeli jsme se vytvořit uměleckou fotografii…“. Havlová pět let předtím zazářila, ještě pod svým příjmením Veškrnová v komedii Holky z porcelánu. Podle svých slov se ale ještě klubala. Nicméně pravdou je, že byla opravdu velmi půvabná. A to i přesto, že byla jen málo nalíčená. Dominantou byly jen černé linky, kterými si orámovala oči. To bylo ostatně tenkrát v módě.

Havlová je na instagramu populární nejen u “normálních smrtelníků”, ale i u známých tváří. Komentář napsali třeba Lenka Krobotová, Anna K., Tamara Klusová nebo Michaela Ochotská. Všechno vystihla zpěvačka Olga Lounová. “Pořád stejně krásná a kreativní,” napsala. A my souhlasíme.


Celebrity - další články

Doporučujeme