Nádherná Emma Čaputová vyslala hejtrům jasný vzkaz: Krása není o dokonalosti, bez své tečky bych to nebyla já

11. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Zuzana Čaputová s dcerou Emmou. (Foto: se souhlasem Zuzana a Emma Čaputová)

Emma Čaputová, dcera slovenské prezidentky Zuzany Čaputové, se snaží prorazit v modelingu. Pomoct jí k tomu má štíhlá postava, krásná tvář i neobvyklé mateřské znamínko na obličeji. Ona sama se teď na instagramu vyjádřila, co pro ni krása znamená.

Emma Čaputová, mladší dcera slovenské prezidentky Zuzany Čaputové, se nedávno objevila na módní přehlídce slovenského návrháře Borise Hanečky. Ten obléká nejen samotnou prezidentku, ale i další osobnosti. V jeho modelu se třeba ukázala Jitka Čvančarové na Mezinárodním filmovém festivalu v Karlových Varech.

O pořádné pozdvižení se postaral poslanec Tomáš Taraba, který sdílel fotky Emmy s komentářem „od včerejška víme, že máme na Slovensku novou topmodelku“.Pod příspěvkem se rozjela vlna nenávistných komentářů směřující na Tarabu a vyjádřila se k tomu i samotná prezidentka. „Útočit na politika nebo političku skrze jeho děti je politické dno. Poslanec Taraba by se o mou dceru nikdy nezajímal, kdyby to nesouviselo s mou funkcí. Musím ve svém životě čelit lidské zlomyslnosti a hlouposti, ale mé děti z toho vynechte,” vzkázala mu ostře na facebooku.

Emma si z toho ale nic nedělá. Na instagramu sdílela fotku, na které má na sobě bílé tričko s nápisem “krásná, ale…”. Právě slovíčko ale je přeškrtnuto. „Krása není o dokonalosti. Jsme pestří. Já mám svoji tečku. Bez ní bych byla jako nedokončená věta. Patří ke mně, napsala ke snímku, a všem tak dala jasně najevo, že ji nějaké hejty nebo nenávistné komentáře rozhodně nijak nezlomí.

Sympatická Emma opět dokázala, že ji jen tak něco nepoloží. Když poslanec zveřejnil svůj posměšný komentář, dívka se z toho nezhroutila. „I když to zesměšnění mířilo na mě, chápu, že to mnohé z vás pohoršilo, protože to má větší dosah. Týká se to ale všech, kteří si už útoky a šikanu na internetu zažili,“ napsala na Instagram a všem moc poděkovala za podporu. “Posílám ji dál každému, kdo si zažil něco podobného,” dodala.


Celebrity - další články

Doporučujeme