Nádherná Jennifer Aniston slaví 54. narozeniny. Její věk by jí ale nikdo netipoval

11. února 2023·Celebrity·Redakce

Jennifer Aniston (Zdroj: Profimedia)

Jennifer Aniston nejde nemilovat. Krásná herečka není jen Rachel Green ze seriálu Přátelé, ale představitelka dalších rolí. Nicméně nálepky Rachel se už nikdy nezbaví. A právě dnes slaví 54. narozeniny. Pojďte se s námi a webem lp-lifee.cz podívat na její příběh.

Jennifer Joanna Aniston se narodila 11. února 1969 v Sherman Oaks v Kalifornii. K herectví měla dívka blízko vždycky, protože oba její rodiče jsou herci. Nicméně John ani Nancy Anistonovi si nepřáli, aby se jejich dcera kariéře herečky věnovala a nepodporovali ji. Otec se bál, aby se Jennifer nezklamala, ona mu ale chtěla dokázat, že se mýlí.

Jennifer si vydělávala nejrůznějšími brigádami; dělala poslíčka na kole, zmrzlinářku nebo servírku. Pak začala obcházet konkurzy a zkoušet své štěstí. Debutovala filmem Mac a já v roce 1988, v kinech se zase objevila poprvé v roce 1993. Ani jeden ze snímků úspěch neměl, ale Jennifer teprve na svou příležitost čekala. O rok později se totiž stala Rachel Green ze seriálu Přátelé, která jí katapultovala mezi nejoblíbenější herečky.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Seriál, který se zaměřuje na šestici přátel z New York, měl premiéru v roce 1994 a brzy se stal nejsledovanějším seriálem. Vztah Rachel Green a Rosse Gellera byla jednou z nejpopulárnějších linek seriálu. Jiskřilo to i mezi jejich představiteli – Jennifer Aniston a Davidem Schwimmerem. Za ztvárnění Rachel získala herečka cenu Emmy a Zlatý glóbus a společně se svými hereckými kolegy a kolegyněmi se zapsala do televizní historie.

A Přáteli to neskončilo, ale naopak začalo. I když nálepku rozmazlené Rachel už Jennifer nikdo nevezme, šla i tak z role do role; Zkus mě rozesmát, Marley a já, Maléry pana Šikuly, Božský Bruce, Objekt mé touhy, Millerovi na tripu a mnoho dalších.

Kde se herečce ale moc nedaří, je milostný život. V roce 2000 se provdala za hollywoodského idola Brada Pitta, ten však v roce 2004 poznal jinou herečku Angelinu Jolie a o rok později se s Jennifer rozvedl. Štěstí nenašla ani s dalším hercem Justinem Therouxem, kterého si vzala v roce 2015. Rozvedla se s ním v roce 2017. Podle obou herců rozvod proběhl velmi klidně a přátelsky. Od té doby se nikdo vážnější v jejím životě bohužel neobjevil.

To je ale velká škoda, protože dnešní oslavenkyně na svoje 54. narozeniny rozhodně nevypadá. Naopak, Jennifer je stále krásnější a krásnější. Dvojnásobně u ní platí, že věk je jenom číslo a už se nemůžeme dočkat, až jí uvidíme v dalších filmech.


Celebrity - další články

Doporučujeme