Namol opilý Nicolas Cage ztropil scénu v luxusní restauraci

27. září 2021·Celebrity·Dominika Číčelová

Nicolas Cage (Foto: Shutterstock)

Představte si, že sedíte v luxusní restauraci a namol opilý a bosý bezdomovec na vás začne řvát a snaží se vyvolat rvačku. A představte si, že by se ukázalo, že nejde o bezdomovce, ale o celosvětově známou hollywoodskou hvězdu. Přesně takový zážitek měli hosté luxusního podniku v Las Vegas. Herec Nikolas Cage se předvedl jako opilý hulvát. S informací přišel Blesk.

Spoustě lidem se někdy stalo, že se alkoholem posilnili víc, než by bylo příhodné, a pak dělali ostudu, po které následuje morální kocovina. Když se to ale stane hollywoodské hvězdě, kterou každý zná, nezůstane takový incident bez povšimnutí.

Představitel Ghost Ridera připravil obsluze a hostům luxusní restaurace v Las Vegas nevšední a nepříjemný zážitek. Do podniku prý herec přišel v žabkách, které si po usednutí ke stolu sundal. To by se dalo ještě omluvit, ačkoliv takové neurvalé chování by od filmové hvězdy světového formátu, jen tak někdo nečekal. Informaci přinesl Blesk.

Jenže poté se Nicolas začal opíjet whisky a tequillou. Netrvalo dlouho a namol se začal potácet po restauraci a řval jak na lesy. “Všimli jsme si bezdomovce, který byl namol a agresivní. Pak jsme zjistili, že je to Nicolas Cage,” popsal jeden ze šokovaných hostů a dodal, že se snažil vyvolat rvačku, a když ho personál vyváděl ven, nebyl skoro schopný si ani obout žabky.

 

 


Celebrity - další články

Doporučujeme