Narozenin se nemusel dožít. Herec Jeremy Renner slavil v nemocnici na JIPce

11. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Jeremy Renner. (Zdroj: Profimedia)

Už skoro deset dní zůstává herec Jeremy Renner v nemocnici na jednotce intenzivní péče. Poté, co ho přejel jeho vlastní sněhový pluh a co absolvoval dvě operace, stále zůstává v nemocnici. A v té oslavil i své 52. narozeniny. Informaci uvedl deník Daily Mail.

Po dvou operacích je stav hvězdy filmů Marvel stále vážný, ale herec se snaží všechno brát pozitivně. A to i přesto, že v nemocnici musel být i v sobotu 7. ledna, kdy slavil svoje 52. narozeniny. Jeremy Renner ale dostal moc hezký dárek, protože mu děti z organizace The Base Chicago, se kterou dříve spolupracoval, poslali narozeninové video.

 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

 

Příspěvek sdílený The BASE Chicago (@thebasechicago)

Z nemocnice se herec ozval pár dní poté, co ho na Nový rok přejel jeho vlastní sněžný pluh. USA zasáhla o silvestrovském víkendu sněhová bouře a za hercem a jeho rodinou přijel známý. Aby se k jeho domu v Nevadě dostal, vytáhl Renner svůj sněžný pluh a jal se prohrabávat více než metr a půl nově napadaného sněhu. Když z vozu vystoupil, aby si mohl s dotyčným promluvit, stroj se rozjel. Renner se do vozu snažil naskočit, to se mu ale nepodařilo.

Nebýt zásahu pohotových sousedů, filmový Hawkeye by zřejmě vykrvácel. Podle webu TMZ měl rozdrcenou pravou část hrudníku, sténal, trpěl silným krvácením z hlavy a dalšími zraněními. Herce transportovali vrtulníkem do nemocnice, kde jej dvakrát operovali. Po operaci má v nohou dva kolíky a vzhůru je od minulého úterý.

View this post on Instagram

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Za Rennerem dochází samozřejmě i jeho rodina. Minulý týden ve čtvrtek zveřejnil video, kde mu jeho sestra masíruje hlavu. Renner měl pohmožděné oko a byl zřejmě pod sedativy, ale i tak se snažil vnímat. „Jsi tak sexy,” vtipkovala jeho sestra.

Celebrity - další články

Doporučujeme