Narozeninové překvapení pro Veroniku Žilkovou i pro fanoušky. Její dcera Kordula je neskutečná kočka

19. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Veronika Žilková (Foto: Frekvence 1)

Veronika Žilková oslavila minulý týden šedesáté narozeniny a její čtyři děti si pro ní připravili vtipné překvapení. Agáta Hanychová, Cyril Navrátil, Vincent Navrátil a Kordula Stropnická překvapili sérií fotografií, které Agáta zveřejnila na svém instagramu.

Velké životní jubileum maminky Veroniky Žilkové ukázala na instagramu její nejstarší dcera. “Děkujeme ti za vše… Každý z nás je jiný, ale co nás spojuje, je nejlepší máma,” napsala k fotografiím nejstarší dcera Agáta Hanychová. Většina fotografií jsou momentky, na kterých sourozenci sfoukávají svíčky na dortu nebo jej společně likvidují.

Pozornost na sebe ale nepoutala tentokrát Agáta, ale Kordula. Z copaté holčičky s brýlemi vyrostla šestnáctiletá plavovláska, která by se klidně mohla uplatnit i v modelingu. To, že je Kordula pořádná kočka, si všimli i sledující Agáty.

View this post on Instagram

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

“Z Korduly ale vyrostla mega kost,” píšou. Světlovláska se ale na mola nechystá. Jak se její maminka v minulosti pochlubila, Kordulu to táhne spíše ke koním. Jízdě na nich se věnuje od pěti let a ve stájích tráví spoustu času.

Když se Veronika a její manžel Martin Stropnický v loňském roce vrátili z Izraele, pořídili dceři vlastního koně. S ním se účastnila i několika závodů a některé z nich dokonce vyhrála. Jednu takovou výhru si třeba nadělila k šestnáctým narozeninám.


Celebrity - další články

Doporučujeme