Naše malá láska. Roztomilá dcerka Leoše Mareše Alex oslavila pět měsíců

11. srpna 2022·Celebrity·Redakce

Monika Marešová a Leoš Mareš. (Foto: Profimedia)

Dcera Leoše Mareše a Moniky Marešové oslavila pět měsíců. Podle rozzářeného úsměvu malé Alex to zatím vypadá, že se jí na světě líbí. Rodiče ji zahrnují láskou a pozorností. Ona sama si získala srdce fanoušků. S malou Alex se moderátor pochlubil na instagramu.

Leoš Mareš si užívá zasloužené léto. S manželkou Monikou Marešovou a dcerkou odcestovali na dovolenou do Španělska. Otcovství známého moderátora zřejmě baví, protože na sociálních sítích snímky svých dětí nešetří. Je jasné, že velkou pozornost dostává právě Alex, která nyní oslavila pět měsíců. “Ty si naše láska,” komentoval Mareš svou usměvavou dcerku.

View this post on Instagram

A post shared by Leoš Mareš (@leosmares)

Ta nyní objevuje svět, k čemuž patří i to, že všechno, co nepatří do pusy, potřebuje ochutnat. Jednou z takovou věcí je třeba ručník. “Ty ses koupala i se škytkou,” dodala Monika, pro kterou je Alex prvním potomkem. “A taky sní ten ručník,” pokračovala nádherná Monika a něžně se snažila Alex ručník z pusy vyndat.

Roztomilá Alex si všechny získala a fanoušci mluví o tom, jak je holčička podobná svému slavnému tatínkovi. “Leoši, co používáte za kosmetiku? Vypadáte opravdu mladě..,” okomentovala třeba jedna ze sledujících. Alex opravdu jakoby Leošovi z oka vypadla.

 

 

 

 


Celebrity - další články

Doporučujeme