Násilník z Ordinace ukázal něžnou stránku své osobnosti! Pořídil si roztomilého chlupáče

10. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Juraj Bača (Zdroj: se souhlasem Voyo Original)

Každé ženě zaplesá srdce! Není totiž nic roztomilejšího, než když si sympatický muž pořídí štěňátko a společně se vyfotí. To je případ i slovenského herce Juraje Bači, kterého diváci mohou znát z Ordinace v růžové zahradě 2, kde rozhodně nehraje kladnou postavu. Fotku sdílel herec na instagramu.

V seriálu násilník, ve skutečnosti něžných chlap se srdcem na pravém místě. To přesně je herec Juraj Bača, kterého diváci znají jako Michala Renera ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2. Na instagramu se teď rozepsal o zážitku, který mu určitě změnil život. „Půl druhé ráno, v autě na cestě z koncertu se najednou uprostřed cesty objeví tento malý černý, zalepený, špinavoučký tvor,“ popsal malého pejska.

View this post on Instagram

A post shared by Juraj Bača (@jurajbaca)

Ten je na fotce s ním, ale už je rozhodně v lepším stavu. „Zastavili jsme, abych ho dal mimo cestu, ale on se hned převalí na zádíčka a čeká, že budu drbat bříško. Nevím, jak moc se toulal, kolik blešek měl v kožichu a proč mu chybělo několik zoubků, ale věděli jsme, že ho tam přece nenecháme, další šofér si ho na cestě nemusí všimnout a možná má i čip. Neměl. Už má,“ popsal sympatický herec, který dal malému hafanovi nový domov.

Podle něj má pejsek více jmen.„Turner, Popík, či Pes. Je už náš . A je velmi velmi vděčný. Jen se podívejte na ta očka,“ rozplýval se. Jeho příspěvek zaujal i herečku Annu Julii Slováčkovou, která s ním v Ordinaci hraje. V seriálu ji sice hercova postava znásilnila, ale oba moc dobře vědí, že je to jen práce. A navíc je pojí velká láska ke zvířatům.


Celebrity - další články

Doporučujeme