Nebyla to obyčejná rýma. Halina Pawlowská bojuje s covidem a prozradila, jak jí je

4. listopadu 2021·Celebrity·Barbora Turková

Halina Pawlowská (Foto: ČTK)

Spisovatelka Halina Pawlowská je známá svým nadhledem na život a humorem. Posledních pár dní jí ale do zpěvu moc nebylo, protože se nakazila koronavirem. V pořadu Showtime televize Prima popsala, jak nemoc snáší a jak se jí vede.

Všechno u Haliny Pawlowské začalo obyčejnou rýmou a kašlem. Když jí ale PCR test vyšel pozitivně, bylo jasné, že to jen tak “obyčejná” rýma nebude. Mám dunivý kašel. A takový jemný respirační příznaky, které bych zaměnila za alergii,“ prozradila v pořadu Showtime Halina. Musela zrušit pracovní povinnosti a nemoc se na ní dost podepsala.

View this post on Instagram

A post shared by Halina Pawlowská (@halinapawlowska_official)

Je mi hrozně slabo, takže třeba cesta na záchod je jako túra. Někdo vystupuje na Mont Blanc, tak já jdu na toaletu a připadám si stejně,” popsala spisovatelka, jak jí je. Na sociální síti se zase svěřila, že přišla o chuť. Pomoct by jí měl i protilátkový koktejl, který dostala.

Šla jsem v sobotu na jemný respirační příznaky, které bych zaměnila za alergii,“ prozradila v pořadu. Dodala navíc, že má za sebou plné očkování a nakazil se i její partner. “Nic moc, tak vás zdravím a myslete na mě. Já se zase nějak ozvu,” pozdravila spisovatelka v krátkém videu, ve kterém ležela v posteli. Covid jí dává zabrat, proto jí přejeme hodně štěstí a pevné zdraví.


Celebrity - další články

Doporučujeme