Nečekaná radost! Herec Jiří Mádl se stal poprvé otcem

9. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Andrijana Trpković a Jiří Mádl (Zdroj: Profimedia)

Herec Jiří Mádl napodobil svého hereckého kolegu Vojtu Kotka. Po půl roce, co se Kotek pochlubil to, že se stal otcem, se jím stal i Mádl. Ten chodí s o osm let starší přítelkyní Andrijanou Trpković. Pár radostnou novinku zatím nikde oficiálně neoznámil. Informaci uvedl Blesk.cz.

S výtvarnicí a scénografkou Adrijanou Trković, která se narodila v Bělehradě, chodí od roku 2021. Poprvé se s ní na veřejnosti ukázal na premiéře filmu Deníček moderního fotra. A nyní si roli rodiče může vyzkoušet i v reálném životě. Podle serveru Super.cz se stal Jiří otcem.

Stejně jako jeho herecký kolega Vojta Kotek i on tajil těhotenství své partnerky do poslední chvilky a radostná novinka na něj praskla až po porodu. Herec ani jeho partnerka zatím zprávu oficiálně nikde neoznámili na sociálních sítích, redakce Super.cz se snažila dvojici kontaktovat s vyjádřením, ale bez výsledku. Je tak možné, že si rodinné chvilky nechávají pro sebe a zvykají si na novou situaci.

Zajímavé ale je, že Vojta, Jiří a Adrijana mají docela zajímavý trojúhelník. Krásná scénografka je totiž bývalá přítelkyně nejen Kotka, ale i herce Stanislava Majera. Až s Jiřím ale zřejmě našla to, co hledala.


Celebrity - další články

Doporučujeme