Nečekaná zpráva! Jennifer Lopez a Ben Affleck vzali

18. července 2022·Celebrity·Redakce

Jennifer Lopez a Ben Affleck. (Zdroj: Profimedia)

Tak tuhle zprávu asi čekal málokdo. Nebo minimálně ne nyní, ale herci Jennifer Lopez a Ben Affleck se prý vzali. Podle serveru TMZ se vzali v sobotu odpoledne v Las Vegas.

Skoro dvacet let po rozchodu přišla velmi nečekaná zpráva. Jennifer Lopez a Ben Affleck si podle serveru TMZ řekli své ano v sobotu během utajeného obřadu v lasvegaské A Little Whiet Chapel. K informaci se nejprve ani jeden z nich nevyjádřil, následně ale radostnou novinku Jennifer potvrdila. Dokázali jsme to. Láska je krásná. Láska je laskavá. A ukázalo se, že láska je trpělivá. Dvacet let je trpělivá,” začala herečka. „Přesně to, co jsme chtěli. Večer jsme letěli do Vegas, stáli frontu na licenci se čtyřmi dalšími páry. Všichni podnikli stejnou cestu do hlavního města svateb. Všichni jsme chtěli to samé  – aby nás svět uznal jako partnery a vyznal naši lásku prostřednictvím prastarého a téměř univerzitního symbol manželství,” pokračovala.

View this post on Instagram

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Rozhodně se ale nejednalo o žádnou honosnou svatbu. Právě na opak, na svatbě byli prý nejbližší přátelé, rodina a děti Jennifer. S těmi nejlepšími svědky, jaké si dovedete představit, šaty jak ze starého filmu a sako z Benovy skříně, jsme si přečetli naše vlastní sliby a dali si prsteny, které budeme nosit po zbytek života. Dokonce jsme i chvilku šla uličkou. Nakonec to byla ta možná ta nejlepší svatba, jakou jsme si dokázali představit,” svěřila se Jennifer s tím, že málem nestihli svatbu o půlnoci v kapli a herec se převlékal na pánských záchodech.

Na začátku dubna zpěvačka sdílela video, kde se fanouškům pochlubila zásnubním prstenem se zeleným diamantem „Zelená je moje šťastná barva a mnoho úžasných věcí se mi v životě stálo právě ve chvíli, když jsem měla na sobě zelenou. Může to být náhoda, možná ne. Ale když se zamýšlím, zjišťuji, že žádné náhody neexistují,” svěřila s zpěvačka a herečka. Ta s hercem chodila kdysi dva roky, ale v roce 2004 se rozešli. Nikdo nečekal, že by se k sobě pár po letech opět vrátil.

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

O samotném obřadu se toho zatím moc neví. „Bylo to opravdu hodně malé. Byla tam máma a děti Jennifer. Prostě se chtěli vzít, tak se vzali,” dodal zdroj. Podle zdroje Los Angles Time si herečka navíc plánuje změnit jméno na Jennifer Affleck. „Nikdy jsem se necítila lépe,“ rozpovídala se Jennifer už loni v červenci na Apple Music o svém znovuobnoveném vztahu. „Jakmile se dostanete do životní fáze, kdy je vám opravdu skvěle, začnou se dít věci, které jste si neuměli ani představit. A právě to se mi teď děje,“ dodala Jennifer.


Celebrity - další články

Doporučujeme