Nečekaná zpráva v přímém přenosu. Moderátorka Eva Perkausová se vdala

24. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Eva Perkausová (Foto: ČTK)

Moderátorka Eva Perkausová překvapila všechny krásnou novinkou. Když uváděla večerní zprávy na televizi Prima, řekla: „U Hlavních zpráv vás vítá Roman Šebrle a Eva Hecko Perkausová." Nečekanou zprávou překvapila i svého kolegu.

Moderátorka Eva Perkausová se vdala za přítele Ivana Hecka. Informaci o tom, že se krásná blondýnka stala vdanou paní, si nechávala dlouho pro sebe. Svatba se tak konala do roka a do dne. Loni se totiž Eva s urostlým přítelem zasnoubila na Maledivách.

View this post on Instagram

A post shared by Eva Hecko Perkauѕová (@evaperkausova)

Nedávno se společně vrátili z dovolené na Mauriciu, kde se veselka 12. ledna konala. Stalo se tak jen pár dní poté, co partneři oslavili pětileté výročí. „Byla to opravdu krásná, milá a čistá svatba. Bílý písek, moře a palmy. Člověk vyzná lásku, řekne si ano, předá prstýnky, nakrmí se dortíkem a už jsme byli manželé,“ řekla v pořadu Showtime Perkausová.

Ještě v loni na podzim ale moderátorka o svatbě moc mluvit nechtěla. „Přípravy ještě ani nezačaly. Padlo pár návrhů, kde by to mohlo být, ale nic konkrétního nemáme. My jsme povahy, které neplánují dlouho dopředu, necháváme věci plynout. Trošku spoléháme na to, že až se rozhodneme, tak snad se nám povede najít něco, co se nám bude líbit. Třeba tři měsíce dopředu, uvidíme,” svěřila se Eva.


Celebrity - další články

Doporučujeme