Nejkrásnější členka královské rodiny? Seznamte se s krásnou sestřenicí princů Lady Amelii Windsor

15. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Lady Amelia Windsor (Zdroj: Profimedia)

O téhle dívce ještě hodně uslyšíme. Řeč je o Lady Amelii Windsor, která se pomalu ale jistě stává miláčkem britského národa. Deník Tatler ji dokonce označil za nejkrásnější dívku britské královské rodiny. Informaci přinesl deník The Telegraph.

Meghan, Kate, Beatrice nebo Eugenie. To jsou členky královské rodiny, o kterých se mluví v médiích velmi často. Je ale škoda, že tolik pozornosti nemá sestřenice princů Harryho a Williama, krásná Lady Amelie Windsor. To je velmi inteligentní  mladá dívka, která inspiruje své vrstevnice i za hranicemi Velké Británie.

Amelia ale není členkou úzkého kruhu královské rodiny. Jejím dědečkem je bratranec královny Alžběty II., vévoda z Kentu. To ale neznamená, že by to Amelii vadilo, právě naopak. Věnuje se studiu, charitě i módě, což je jejím největší vášeň.

View this post on Instagram

A post shared by Mel 🍯 (@amelwindsor)

Lada Amelia navštěvovala katolickou internátní školu pro dívky a poté začala navštěvovat University of Edinburgh. Zde studuje dějiny umění, latinu a francouzštinu. Nyní se věnuje i modelingu a pracuje pod agenturou Storm Model, která stojí za objevením Kate Mosss či Cary Delevingne. Kromě chození po mole i zajímá i samotný proces výroby.

V minulosti absolvovala zahraniční stáž u Azzedine Alaïa či u italské šperkařské značky Bulgari. „Všichni jsme si vědomi obrovské plastové krize a jejího dopadu na naši planetu. Móda v tomto ohledu hraje klíčovou roli, ale existují způsoby, jak si s tím poradit. Osobně vzhlížím k návrhářce Stelle McCartney, jejíž kolekce jsou udržitelné, a zároveň stylové,“ řekla Lady Amelia v rozhovoru pro The Telegraph.

Většina členů královské rodiny se sociálním sítím spíše vyhýbá, krásná sestřenice princů zvolila odlišnou strategii. Je velmi aktivní na instagramu, kde s fanoušky sdílí svá tetování, oblíbené knihy, ale i názory na aktuální dění. “Sociální sítě komukoli umožňují, aby byl kreativní a nápaditý. Také se mi líbí, že můžeme sdílet všechno krásné a smysluplné, co ve světě vidíme a slyšíme. Považuji to za inspirativní a povznášející,“ řekla Amelia v rozhovoru.


Celebrity - další články

Doporučujeme