Nejkrásnější dívka světa se raduje. Zbavila se zdravotního problému a chystá svatbu. Kdo je její vyvolený?

12. ledna 2022·Celebrity·Barbora Turková

Thylane Blondeau (Zdroj: Shutterstock)

Nejkrásnější holčička světa má důvod k radosti. Thylane Blondeau, která byla v šesti letech označena jako nejhezčí dívka na světě, se bude vdávat. A jejím vyvoleným není rozhodně žádný neznámý příživník. Informaci přinesl deník Daily Mail.

Budoucím manželem krásné Thylane Blondeau, která ve svých dvaceti letech rozhodně neztratila nic ze své krásy, je o čtyři roky starší herec Ben Attal. Jeho maminkou je Charlotte Gainbourg a babičkou Jane Birkin, pro kterou známá značka Hermés v roce 1984 vyrobila dnes už ikonickou kabelku, která se dodnes označuje jako “birkinka”.

View this post on Instagram

A post shared by Thylane 🦋 (@thylaneblondeau)

Ben, se kterým francouzská modelka randí zhruba rok, si zahrál ve filmech jako Nymfomanka, 21 gramů nebo Sněhulák. Podle zdroje z okolí páru je svatba na spadnutí, protože zásnuby proběhly už loni v říjnu. “Nyní dali na Instagram symboly srdce a prstenu,” svěřil se zdroj pro deník Daily Mail. Modelka, která pracovala pro značky jako  Dolce & Gabbana, Versace nebo L´Oréal, se teď daří i co se zdraví týče

V říjnu se podrobila operaci cysty na vaječníku, která jí už rok působila velkou bolest. “Konečně se cítím dobře,” svěřila se dívka, jejíž majetek se odhaduje na 100 milionů korun na instagramu. Teď může kráska vesele plánovat svatbu.


Celebrity - další články

Doporučujeme