Nejlepší kamarádky, které bez sebe neudělají ani krok! Holky z Přátel společně na chodníku slávy

28. února 2023·Celebrity·Redakce

Courteney Cox, Jennifer Aniston a Lisa Kudrow (Zdroj: Profimedia)

Kdo jiný by vás měl doprovodit na odhalení hvězdy na chodníku slávy, než vaše dvě nejlepší kamarádky? To si řekla i herečka Courteney Cox, která se stala 2750. osobou, která má hvězdu na chodníku slávy. Jennifer Aniston a Lisa Kudrow u toho nemohly chybět. Informaci uvedl web Etonline.com.

Už navždy bude mít herečka Courteney Cox hvězdu na slavném hollywoodském chodníku slávy v Los Angeles. U odhalení nechyběly ani její tři velké kamarádky; Jennifer Aniston, Lisa Kudrow a Laura Dern. O vzájemném přátelství mluvily hlavně první dvě jmenované. „Je nám velkou ctí, že tu dnes můžeme být společně s tvojí rodinou a přáteli,” začala Aniston.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Všechny tři se potkaly zhruba před 30 lety na natáčení kultovního seriálu Přátelé. „Přátelit se s Courteney je být jako součástí její rodiny. Od začátku, co jsme ji potkali, byla vždycky otevřená, vřelá, milující a zajímala se o nás,” pokračovala Aniston a doplnila, že její kamarádka nesnáší poker. „Ale přesto ho s námi hraje, protože se s námi chtěla trávit čas.

Všichni se u proslovu smáli, že Lisa popisovala, jak je Courteney zatížená na detaily. „Opravdu doufáš, že nemáš žádnou skvrnu na zdi nebo že polštář je tam, kde má být,” vtipkovala. Komu z nás to připomíná právě Monicu z Přátel, kterou si Courteney zahrála? „Jen doufám, že je tahle hvězda opravdu rovně,” zasmála se představitelka Rachel.

Slzy dojetí vypukly naplno ke konci proslovu. „Courteney, jen chceme říct, že jsme hluboce rády, že tě známe. Jsi definicí skutečně krásné, talentované a neskutečně dobré a slušné lidské bytosti. Děkujeme, že obohacuješ naše životy,” řekla Kudrow a Aniston dodala: „Jsi jedním z nejzábavnějších lidí, co znám. Nic mě nedělá šťastnější, než tvoje vtipy. Děkujeme, že jsi obohatila naše životy i svou prací. Jsme na tebe hrdé.”

Děkovala i samotná herečka a to nejen svým kamarádkám, ale všem, kteří jí pomohli v jejím profesním životě. „Nemůžu uvěřit, že jsou všichni mí přátelé tady. Je to tak hezké,” zakončila Courteney svůj dojemný proslov.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme