Nejmladší Gottova dcera oslavila 14 let. Roste z ní krásná slečna, na kterou by byl tatínek jistě hrdý

29. května 2022·Celebrity·Dominika Číčelová

Ivana Gottová s dcerami. (Zdroj: Profimedia)

V sobotu oslavila Nellinka Gottová své 14. narozeniny. Stejně jako z její sestry, z ní roste pěkná slečna a táta Karel by měl jistě velkou radost. Ačkoliv se může zdát, že je tak trochu ve stínu o dva roky starší Charotte, není to tak úplně pravda. Zatímco její sestra má zlato v hrdle, Nellinka je zase výborná tanečnice. Informace o oslavenkyni přináší Blesk.

Prkna, co znamenají svět, nejsou ani pro malou Nelly Gottovou, která v sobotu oslavila 14 let, neznámé. Stejně jako její sestra, i ona již od útlého věku účinkuje v muzikáclech. Ovšem zatímco Charlotte zpívá, Nellinka tančí. Už když jí bylo 6 let, hrála v představení Marie Antoinetta a svému tátovi několikrát vystupovala na koncertě.

V roce 2018 si obě dcery zahráli spolu s Karlem v pohádce Když draka bolí hlava. Když bylo Nellince 11 let, usela se se svým tatínkem rozloučit a všechny Gottovky se stáhli do ústraní. Lidí mohli vidět, jak Nellinka vyrostla do krásy na premiéře filmu Karel, kam po dlouhé době všechny společně vyrazily.

Jméno podle Lorenové

Karel Gott ve své knize Má cesta za štěstím popisoval, jak s Ivanou vybírali jméno pro jejich společnou druhou dcerku. “S vybíráním jména pro druhé děvčátko to bylo trochu složitější, muselo být znělé nejen k příjmení Gottová, ale mělo pěkně ladit i se jménem Charlotte Elly. Nakonec jsme se shodli na Nelly a Sofie podle úchvatné Sophie Lorenové,” prozradil na stránkách knížky.


Celebrity - další články

Doporučujeme