Nejočekávanější událost roku. Karlos Vémola se oženil se silikonovou kráskou Lelou Ceterovou

28. července 2022·Celebrity·Redakce

Lela Ceterová a Karlos Vémola. (Foto: se souhlasem L. Ceterová/K. Vémola)

MMA zápasník Karlos Vémola a silikonová kráska Lela Ceterová se ve čtvrtek odpoledne vzali. Svatba roku se uskutečnila na Občanské plovárně. Na svatbě nechyběly takové hvězdy jako Sagvan Tofi, Michal Kavalčík alias Ruda z Ostravy a mnoho dalších.

Jejich den D začal od brzkého rána. Nevěsta Lela všechny fanoušky v sedm ráno informovala na svém instagramu, jak probíhají poslední přípravy. Když bych říkala, že nejsem nervózní, tak bych lhala, mám úplně stažený žaludek,” uvedla ve story nastávající Karlose.

View this post on Instagram

A post shared by Lela Ceterova (@lela_ceterova_official)

Vše pak odstartoval živý přenos po 14 hodině na instagramu Karlose Vémoly. Ten popisoval sledujícím své pocity před svatbou a společně s pánským osazenstvem se vydal na plavbu po Vltavě. Nevěsta na Plovárnu dorazila se zpožděním a uličkou k oltáři, kde jí čekal ženich, kráčela po boku svého otce. Na sobě měla nadýchané bílé svatební šaty s dlouhým závojem k zemi a ve vlasech jí nechyběla korunka. Své ano si novomanželé řekli v 16:20 a následně vypustili do nebe dvě bílé hrdličky.

Poprvé a naposled, moje největší životní vítězství, uvedl pár minut po obřadu v rozhovoru pro deník Blesk MMA zápasník. Také prozradil, že společně už pracují na dalším miminku.

View this post on Instagram

A post shared by Karlos "Terminator" Vemola (@karlos_terminator_vemola)

Pár se zesnoubil před Vánoci v roce 2020. Pandemie je však donutila posunout veselku o rok. Během toho se jim v prosinci 2021 narodil syn Rocky. V lednu Česko obletěla aféra, kdy se na pár dnů Karlos a Lela rozešli. Údajně mu jeho snoubenka byla nevěrná s kamarádem. Nakonec se ale udobřili.


Celebrity - další články

Doporučujeme