Nejsem člověk, který potřebuje sex. Drew Barrymore už šest let žije v celibátu

24. října 2022·Celebrity·Redakce

Drew Barrymore. (Zdroj: Profimedia)

Potřebuje člověk k životu sex? Ale kdeže, existují lidé, kteří si milostné hrátky klidně odpustí. Mezi ně patří i herečka Drew Barrymore, která se nyní na svém blogu rozepsala o tom, že už šest let neměla sex. A vůbec jí to prý nevadí.

Nedávno se začaly šířit drby o tom, že herečka Drew Barrymore nenávidí sex. Ona sama se k tomu postavila čelem a rozhodla se, že všechno uvede na pravou míru. V dlouhém textu na svém blogu přiznala, že naposledy spala se svým bývalým partnerem, hercem Willem Kopelmanem, se kterým má dvě dcery Olive a Frankie. S ním se rozešla před šesti lety.

Od rozvodu nebyla milostných hrátek schopná, ale zaměřila se na jiné věci. „Měla jsem tu čest a potěšení na sobě skutečně pracovat a naučit se, co je rodičovství, což je něco, v čem jsem neměla úplně jasno, když jsem vyrůstala,“ napsala.

View this post on Instagram

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Není to tedy tak, že by sex nenáviděla. V současné době potřebuje celibát, aby uctila památku rozpadlého vztahu a ztrátu tradiční rodiny, kterou si přísahala, že svým dcerám dopřeje. „Jsem prostě v úplně jiném bodě svého života. Možná v blízké budoucnosti zase nějaký vztah nevážu… ale teď to prostě nebyla moje priorita,“ napsala otevřeně a dodala, že není člověk, který by potřeboval sex.

Celebrity - další články

Doporučujeme