Nejsou asi nejlepšími zaměstnavateli. Meghan a Harryho nemůže jejich služebnictvo vystát

15. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Meghan Markle a princ Harry (Foto: ČTK)

Že by se Meghan a Harry inspirovali filmovou komedií Šéfové na zabití? Vypadá to, že jo. Zaměstnanci královského páru, který žije v Kalifornii, si stěžují na praktiky vévodů. Informaci přinesl americký deník Star.

Meghan s Harry se zřejmě nezapíšou jako nejlepší zaměstnavatelé na světě. Co o nich říkají bývalí zaměstnanci jim totiž na pověsti rozhodně nepřidá. “Nechává po sobě nedojedené sendviče a špinavé nádobí,” zlobí se na vnuka královny Alžběty II. Podle všeho to ale vypadá, že tohle je zrovna ten nejmenší problém.

Další zaměstnankyně královského páru se totiž svěřila s další jobovkou. “Nesmíte jim koukat do očí, nesmíte se k nim přibližovat,” svěřila se americkému časopisu Star. Meghan prý navíc všechno pedantsky rovnala podle barev. Pokud našla propisku, které chyběl uzávěr, dávala za to svým zaměstnancům důtky.

Meghan život v královské rodině nemohla vystát. Jedním z důvodů byl i fakt, že byla neustále pod dozorem kamer a přísných fanoušků. Ona sama to pak přenášela na své podřízené. “Mobily a notebooky byly zakázány. U vchodu nás pokaždé prohledali,” tvrdí žena. K Meghan a Harrymu by už nikdy pracovat nešla.

Celebrity - další články

Doporučujeme