Největší rodinná tajemství britské monarchie? Princ Harry je odhalí ve své nové knize

31. října 2021·Celebrity·Barbora Turková

Princ Harry. (Foto: ČTK)

Princ Harry má v nové knize psát o životě své matky, princezny Diany. Experti si ale myslí, že se vydavatelé obrovskou částkou za zálohu snaží prince donutit, aby vyzradil nějaká rodinná tajemství. Jak píše Daily Mail, mohlo by se třeba jednat o spory jeho rodičů. Také by tu Harry mohl prozradit, kdo z královské rodiny se ptal na to, jakou barvu kůže bude mít jeho syn Archie.

Princ Harry a jeho manželka Meghan totiž v rozhovoru s Oprah Winfrey tvrdili, že to někdo z královské rodiny zjišťoval. „Když jsem byla těhotná, v rodině se například bavili, že mému dítěti nedají ochranku ani šlechtický titul. Navíc vedli konverzace o tom, že se bojí, jak tmavá bude jeho kůže, když se narodí,“ vyprávěla při rozhovoru Meghan.

View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Harry její slova potvrdil, jeho bratr William to ale popřel. Podle expertky Penny Junor může kniha poškodit prince Charlese a jeho manželku Camillu. „Harry zkoumá život své matky, takže bude mluvit o manželství svých rodičů, o rozchodu, o aférách. To by mohlo jeho otce a Camillu neuvěřitelně poškodit,“ upozornila Junor. Harry knihu píše už téměř rok a královská rodina je prý překvapena, jak moc se jí věnuje. Má vyjít na konci roku 2022 a hrozí, že bude stejně kontroverzní jako rozhovor u Oprah Winfrey.

Celebrity - další články

Doporučujeme