Nemá žádný takt! Krainová kritizuje Rytmuse kvůli rozchodu s Darou Rolins

17. července 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Zdroj: Instagram

Když se před pár týdny zpěvačka Dara Rolins a raper Patrik Vrbovský alias Rytmus po bezmála sedmi letech rozešli, dušovali se, že je mezi nimi všechno v pořádku a rozchází se v míru. Zanedlouho ovšem zpěvačku polila studená sprcha. Rapera pobláznila mladá moderátorka a on teď tvrdí, že vztah s Darou oproti nové lásce skoro nic neznamenal. Ponížené zpěvačky se veřejně zastala modelka Simona Krainová. Vrbovský to od ní pěkně schytal!

Je to už několik týdnů, co se zpěvačka Dara Rolins (45) a raper Patrik Vrbovský alias Rytmus (41) po několika letech rozešli. Oba se tehdy tvářili, že šlo o jejich životní lásku a do světa vyslali vzkaz, že se rozcházejí v míru. Žádná třetí osoba za koncem vztahu údajně nestojí. Netrvalo ovšem dlouho a celá situace vypadala úplně jinak.

Raper nejprve vztah s o 13 let mladší moderátorkou Jasminou Alagič tajil, po čase ale svou lásku milenci zveřejnili. A od té doby se mnohým Vrbovský jeví jako poprvé zamilovaný puberťák. Jasminu prý hudebník miluje tak, jako ještě nikdy nikoho. Sociální sítě neustále zaplavuje vyznáními lásky, fotografiemi a romantickými gesty. Nad situací ovšem zůstává rozum stát všem těm, kteří si ho pamatují ještě s Darou.

“Mrzí mě jen to, že svůj nový vztah prezentuje tak, jako kdyby všechny ty pravé emoce prožíval právě teď poprvé. Skoro po sedmi letech společného života, všech těch slovech, písničkách a vyznáních v nich se přece nikdo nemůže divit, když řeknu, že mi to přišlo na chvíli líto,”okomentovala záležitost sama zpěvačka.

Niekedy vas veci zaskocia, sklamu, prekvapia, preberu z iluzie este aj teraz, v dospelom veku. Ten zivot si neda pokoj:). Ked stojite nohami pevne na zemi, resp. ked mate pomyselny bezpecnostny pas, stoji nas to- jak spievam v jednej pesnicke iba “obcas mierny stres a chaos, ked zivotom chceme bez zranenia prejst”? TO totiz asi bez toho ani mozne nieje. Keby to obcas nepichlo u srdca, ani nevieme ze ho mame, co?:)❤️Majte krasny vecer⭐️d

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

V nelehké době ji však podpořil překvapivý spojenec. Na její stranu se veřejně postavila modelka Simona Krainová (45), se kterou je pojí dlouhá historie. Počáteční přátelství dvou žen rozdělilo v průběhu let hned několik mužů.

Nejprve herec Sagvan Tofi (53), se kterým obě nějaký čas chodily. Potom to byl manžel Krainové, Bořek Slezáček (51), kterého Rolins údajně v lásce příliš neměla. A ještě později měly mít obě ženy romantický zájem o jistého muže tureckého původu.

Pak ale přišla tragédie, která ženy překvapivě opět spojila. Dara Rolins při nehodě srazila cyklistu, který zemřel. A dávná přítelkyně ji tehdy na rozdíl od jiných nečekaně podpořila. Podobně je tomu i dnes, když zpěvačka opět zažívá emočně vypjaté chvíle.

V zivote su situacie, ktorym sa clovek musi postavit celom. Ak na nom mate razitko ako my dvaja, celite hromade ludi naraz. Casto aj v momentoch, ktore chce clovek riesit za zatvorenymi dverami, nie verejne, pred celym svetom. Nas zivot je ale verejny a tak to je aj s nasim vztahom. Este skor nez o tom zacnu pisat novinari, chceme aby ste to poculi od nas. Rozchadzame sa. Bohuzial, je to tak. A sme si vedomi ze to nemrzi len nas… Neuvidite nas plakat ani na seba hadzat spinu. Ziadna nieje, rozchadzame sa v mieri❤️A prave z dovodu, ze sme si aj nadalej extremne blizki, bolo velmi tazke si uz pred par mesiacmi priznat, ze sa nas vztah unavil a vyslovit slovo koniec. Po 7 rokoch spolocneho zivota hlasime rozchod. A obaja vas snazne prosime, odpustite si komenty v ktorych budete mat potrebu nakladat jednemu a drzat stranu druhemu. Tak ako to uz vo vztahu byva, mozeme za to obaja a je to nase slobodne a dobrovolne rozhodnutie ist od teraz vlastnou cestou….Dakujeme vam vsetkym, ktori ste nam fandili, to kvoli vam sme citili potrebu zverejnit nase osobne prehlasenie tu, na nasich sietach….

A post shared by Dara Rolins (@dararolins_vermi) on

“J..e mu,” napsala nejprve Krainová na účet Vrbovského na Instagram. Stručnou, ale jasnou zprávu potom neváhala trochu rozvést. “Myslím, že některým lidem sice nechybí hodinky, ale chybí jim takt. To je jediné, co k tomu chci říct,” uvedla pro slovenský server Plus7dní. Dodala, že se do záležitostí Rytmuse a Dary Rolins nechce vměšovat.

Později se ale přece jenom neudržela a prozradila, co si o celé věci skutečně myslí. “Chápu i to, že se někdo může zamilovat, a přeju jim to. Ať si každý dělá, co chce, ať jsou šťastní, ať mají padesát dětí, ať si každý žije. Není to v tom, že bych to někomu nepřála. Jen si myslím, že slušně vychovanému chlapovi by neměl chybět takt. A ten mi tam chybí. Ať je to jakkoli, myslím si, že nemůže být tak hloupý, aby nevěděl, že to té ženě může ublížit,” vyjádřila se pro server.

Toto moje dievčatko fajnové dnes oslavuje 29rôčkov. To, kedy a kde sme sa stretli prvý krát a ako to začalo si necháme pre seba. Bolo to, to najsilnejšie, čo som v živote zažil, a behom minuty som cítil, že si… ❤️❤️❤️ Všetko najlepšie ljubav @jasmina_alagic #ZamilovanyRytmusVyChladniKokoti

A post shared by @ rytmusking on

“Jakékoli vyjadřování lásky pro nějakou jinou ženu je sice pochopitelné, ale ne tři minuty po tom, co se rozešel se svojí životní láskou! Zdá se mi to prostě komické, ale nic jiného bych od něj nečekala. Ani mě to nepřekvapuje,” pokračovala topmodelka.

“Nevím, co mezi nimi bylo. Možná něco udělala ona jemu, tak jí to nějakým způsobem vrací. Opravdu do toho nevidím. Ale když to sleduju zvenku a vidím reakce lidí okolo nich, jejich blízkých přátel, tak se ptám – proč?” dodala Krainová.

 

 

 

Celebrity - další články

Doporučujeme