Nemoci ji dohnaly před kamerou i v soukromí. Krásná Aneta Krejčíková neprožívá lehké období

30. března 2022·Celebrity·Barbora Turková

Aneta Krejčíková (Zdroj: Profimedia)

Herečka Aneta Krejčíková se po letech vrátila do seriálu Ulice. Nicméně její dějová linka nepatří k těm nejveselejším. Jako Gábina totiž řeší závažné onemocnění, přesněji rakovinu. A se zdravím to není nejjednodušší ani v Anetině osobním životě. Informaci přinesl Blesk.

Aneta Krejčíková přiznala, že v současné době neprožívá nejlehčí období. Vzhledem k okolnostem ve světě je to pochopitelné. Ale herečku trápí problémy i doma. Na instagramu se svěřila, že je trápí spousta nemocí. „Neštovice, bronchitidy, zánět středního ucha, pár pohotovostí, záchranka, ATB, hooodně probiotik a zase neštovice…“ 

View this post on Instagram

A post shared by Aneta Krejčíková (@krejcikova.aneta)

I přesto ale maminka dvou dětiček neztrácí optimismus. „S jarem přichází všechno nový. Nasávám energii ze slunce a cejtim se šťastně a strašně si to přeju pro všechny – tyhlety malý, velký záplavy štěstí!“ dodala. To, že měl její syn tričko naruby, kráska vůbec neřešila.

Těžké chvilky nezažívá jen doma, ale i před kamerou. V seriálu Ulice, kam se vrátila, její Gábina bojuje s vážnou chorobou. Kromě lásky ke zcela nevhodnému muži, ji totiž byla diagnostikovaná rakovina dělohy. Návrat z Berlína, kam ji scénáristé poslali kvůli těhotenství, tak není nejrůžovější.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme