Nemocí se snad nikdy nezbaví. Míša Tomešová opět trpí v bolestech a je znovu v péči lékařů

30. srpna 2021·Celebrity·Barbora Turková

Micheala Tomešová (Foto: ČTK)

Skoro by se chtělo zeptat, jak je možné, že má sympatická herečka a zpěvačka Míša Tomešová takovou smůlu? Musí totiž řešit jeden zdravotní problém za druhým. Nyní trpí bolestmi kvůli „vyhozenému žebru“. Za to vděčí svému zběsilému pracovnímu tempu.

Pro Míšu Tomešovou je tento rok velmi náročný. V únoru ji potrápil zánět slepého střeva, takže hned musela na sál. Pár dní poté ji skolil koronavir, kterým se paradoxně nakazila v nemocnici. Tam ji vystřídal její manžel, herec Roman Tomeš, který prodělal operaci tříselné kýly. Na konci června musela Míša k doktorovi znova. Po kousnutí komára se totiž obávala boreliózy a Roman zase bojoval se zánětem průdušek.

View this post on Instagram

A post shared by Míša Tomešová (@misatomesova)

Už to vypadalo, že je všechno dobrý, ale omyl. Maminka Jonáše a Kristiána musela opět k odborníkům. Tentokrát ví, že si za to může sama. Po pandemii, kdy na tom byla stejně jako většina umělců hodně špatně, se nyní snaží všechno dohnat. Jenže tělo řeklo dost. “Když zkoušíš od rána do večera a tělo nestihne tvoje tempo… Vyhozený žebro,“ prozradila Míša v instastories.

Cestou na fyzioterapii si postěžovala i na fakt, že se tohle všechno děje v generálkovém týdnu. Míša se nově objeví v muzikálu Kabaret, kde má hlavní roli. Tu si ve filmu zahrála fantastická Liza Minelli. Na focení titulní strany magazínu Maminka dorazila herečka se „slušivou ozdobou na zádech“ – jak nazvala takzvané tejpy. To jsou elastické pásky, které fixují poraněný nebo problematický sval.

View this post on Instagram

A post shared by Míša Tomešová (@misatomesova)


Celebrity - další články

Doporučujeme