Nemůže být šťastnější! Nikol Leitgeb slaví 1. výměsíčí a pochlubila se roztomilým Tobiasem

23. června 2021·Celebrity·Barbora Turková

Foto: se svolením Nikol Štíbrové (instagram / stibrovicnikolka)

Dvojnásobná maminka Nikol Štíbrová, dnes už paní Leitgeb, oslavila s manželem Petrem 1. výměsíčí, jejich velkého dne, kdy vstoupili do manželství. Kromě toho se poprvé pochlubila společnou fotkou její staršího syna Matese a čerstvě narozeného Tobiase.

Hvězda partičky 3v1 se nedávno stala už dvojnásobnou maminkou. Syn Tobias se narodil minulý týden, ve stejný den porodila i její kamarádka a kolegyně Martina Pártlová. Tobias je už pár dní po narození neobyčejně roztomilý a vlasatý, takový malý mončičák. Na fotce je i její starší syn Mates, který vypadá, že je z malého bratříčka nadšený.

View this post on Instagram

A post shared by n i k o l l e i t g e b (@stibrovicnikolka)

Pár týdnů před jeho narozením stihla Nikol a její manžel Petr vstoupit do svazku manželského. Svůj velký den se rozhodli po měsíci oslavit.”1. výměsíčí! Tak snad budou i další měsíce v manželství taková jízda,” napsala Nikol na svém Instagramu k zamilované fotce s Petrem.

V komentářích se to hemží gratulacemi a jedné fanynce se dokonce ulevilo, že není jediná, kdo výměsíčí slaví. “Už 21 let slavím vyměsíčí a byla jsem každému za blázna, takže jsem ráda, že nejsem sama,” uvedla jedna ze sledujících, které Nikol odpověděla: “No co no, sice jen měsíc, ale pro mě je to rekord, že jo,” napsala svým pověstným humorem.

View this post on Instagram

A post shared by n i k o l l e i t g e b (@stibrovicnikolka)

 

Celebrity - další články

Doporučujeme