Nenápadní milenci! Leonardo jako král maskování, Gigi se má ještě co učit

23. listopadu 2022·Celebrity·Redakce

Gigi Hadid a Leonardo Dicaprio (Zdroj: Profimedia)

O tom, že spolu randí Leonardo DiCaprio a Gigi Hadid, se spekuluje už několik týdnů. Dvojice zatím mlží, ale občas se objeví fotografie, které jejich vztah dokazuje. Teď si třeba vyrazili do restaurace, kterou oba opouštěli zvlášť a snažili se všelijak se zamaskovat. Informaci uvedla Profimedia.

Přestože o tom, že spolu chodí, se už nějakou dobu mluví, herec Leonardo DiCaprio a modelka Gigi Hadid se zatím veřejně nikde moc neobjevují. V neděli vyrazili do centra New Yorku na večeři do restaurace Cipriani. Když opouštěli restauraci, odcházeli každý zvlášť.

Gigi se při odchodu halila jen do šály, kdežto Leonardo vymyslel svoje maskování do dokonalosti. Pod černou kšiltovkou a rouškou byl naprosto k nepoznání. Oba zřejmě doufali, že díky nenápadnému oblečení proklouznou bez povšimnutí fotografů, to se jim ale nepovedlo.

View this post on Instagram

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight)

Pro herce je toto maskování celkem běžné. Podobně se schovával i během únorového zápasu mezi Los Angeles Lakers a Portland Trail Blazers. S maminkou dvouleté Khai se začal vídat poté, co se po pěti letech rozešel s modelkou Camilou Morrone. Rozchod přišel jen krátce poté, co oslavila 25. narozeniny. O herci se tradovalo, že neradí s ženami, kterým je více než 25 let. To ale s Gigi zřejmě porušil. Bývalce zpěváka Zayna Malika je 27 let.

 


Celebrity - další články

Doporučujeme