Neustálá péče o dceru a obvinění z nedostatku péče. Bočanová štěstí v životě neměla, Mariana jí ale dělá radost

19. března 2023·Celebrity·Redakce

Mahulena Bočanová s dcerou (Zdroj: Profimedia)

Mahulena Bočanová je neustále dobře naladěná, úsměv od ucha k uchu, ale její život pohádku rozhodně nepřipomíná. Ba právě naopak. Herečka si prošla dvěma rozvody a obviněním, že se o dceru Marianu nestará dobře. Informaci uvedl web Extra.cz.

Mahulena Bočanová oslavila 56. narozeniny, i když na to absolutně nevypadá. Kariéru začala už jako malá holčička, ale jak sama přiznala, i když patří mezi naše nejkrásnější herečka, v minulosti trpěla tím, že si nepřipadala hezky. Ve škole byla premiantkou, aby se mohla věnovat divadla a filmu. Do povědomí se dostala díky pohádce Kouzelný měšec, ale postupem času rolí začalo ubývat. Bočanová se začala více věnovat divadlu.

Usmívat se mohla i díky osobnímu životu. Vzala si filmového producenta Viktora Mráze, se kterým má dceru Marianu. Té ale krátce po narození lékaři diagnostikovali lehčí formu autismu, ke kterému se následně přidala i epilepsie. Mariana tak potřebuje neustálou péči, a to i teď, když je jí 21 let. „Mári samozřejmě hlídat musím nonstop, ale to se netýká jejího věku, že by se jí už zapalovala lýtka, ale její diagnózy. Obě jsme jako jedna bytost dohromady, dalo to dost práce na sobě dojít ke smíření a klidu v sobě, ale podařilo se. Už se nám oběma žije šťastně,” svěřila se herečka.

Ta zůstala na výchovu dcery sama. Vztah s Mrázem zkrachoval a došlo na rozvod. I když to vypadalo, že všechno bude v pořádku, vše se zkomplikovalo v roce 2018, kdy spolu partneři řešili alimenty a péči o Marianu. Na Facebooku sdílela dopis od Mrázovy manželky Petry, která jí obvinila, že se o Marianu nedostatečně stará. Nakonec se ale ukázalo, že to byla jen pomluva.

View this post on Instagram

A post shared by Mahulena Bočanová (@mahulena_bocanova_official)

Na ideálního chlapa herečka už rezignovala. „Už nehledám ideálního chlapa. Už jsem došla k tomu, že to nejde. Ideální by se dal uplácat tak ze dvou tří mužů,” svěřila se v minulosti. Nevyšlo jí totiž ani druhé manželství, ale Mahulena si nestěžuje.

Radost jí dělá právě krásná dcera Mariana , která je jejím světem. „S Mári dělám úplně všechno, od malinka. Cestujeme, lyžujeme, plaveme, jen je nutný stálý dozor, jako když máte šestileté malé trdlo. Už i to, jak je Mári šťastná a neuzavřená slečna, je obrovský úspěch. Žádná tragédie se neděje. Vše je o lásce, nesobectví a hlavně smíření. Tam teprve začíná ta ‘šťastná cesta´,” uzavřela usměvavá herečka.

 

Celebrity - další články

Doporučujeme