Všude mám totální brajgl. Nevypadá to všechno tak růžově, řekla zpěvačka Ewa Farna

2. ledna 2023·Celebrity·Redakce

Ewa Farna. (Foto: se souhlasem H. Dědek)

Zpěvačka Ewa Farna se na Silvestra objevila ve speciálu 7 pádů Honzy Dědka, kde se rozpovídala o svém pracovním i osobním životě. Právě o ní je známo, že se nebojí o svém soukromí mluvit otevřeně. Pojďme se podívat, co na sebe v talk show práskla.

Farna má za sebou úspěšný rok. Se svým albem UMAMI objela turné v České republice i Polsku. Narodilo se jí druhé dítě, dcera Ella. V hudebních cenách Anděl se stala zpěvačkou roku a obsadila i druhé místo v anketě Český slavík.

Sama přiznala, že rok 2022 byl lepší než čekala, ale naplno pracovat a do toho se starat o domácnost a dvě děti ve věku tří a půl roku a devět měsíců je někdy masakr. “Když jsem viděla mamky se dvěma dětmi, říkala jsem si, že je úplný nesmysl to dát. Když je to vaše, tak to nějak jde. Máte tam spoustu rezervy lásky, učíte se trpělivosti,” uvedla v rozhovoru zpěvačka.

Farna sdělila, že možná občas působí na okolí, že zvládá, ale ne vždy to tak je. “Taky nespím a všude mám ale totální brajgl. Nevypadá to všechno tak růžově,” dodala. Pro jejího manžela pak bylo největším projevel lásky to, že si ho vzala a přijala jeho přijmení. “Chobot je velká výhra,” řekla se smíchem.

Rok 2023 bude pro zpěvačku také jednou velkou výzvou. Rozhodla se totiž 14. října oslavit své kulaté 30. narozeniny s fanoušky v pražské O2 aréně. Pro Ewu to hodně znamená. “Od 1. ledna startuju hodiny tance, abych byla připravená tam vyšvihnout nějaké super choreografické prvky,” uzavřela.

View this post on Instagram

A post shared by Ewa Farna (@ewa_farna93)

Celebrity - další články

Doporučujeme