Nikdo není čistý! Zpěvák No Name se obul do Kluse kvůli Babišovi

31. července 2018·Celebrity·Barbora Pisingerová

Když zpěvák Tomáš Klus (32) vyhlásil bojkot veškerých akcí i médií čerpajících finance z rukou Andreje Babiše (63), postavila se na jeho stranu celá řada dalších osobností. Ne všichni však jeho politické gesto hodnotí pozitivně. S kritikou se ozval například Igor Timko (39) z kapely No Name a pořádně to Klusovi osolil. 

Klusův bojkot Andreje Babiše vyvolal ve společnosti značně rozporuplné reakce. Zatímco jedni mladého zpěváka pomyslně plácali po zádech či se rovnou připojili k němu, jiným přijde jeho politické vyjádření přestřelené.

“Respektuji, že každý má nějaký politický názor jako já, ale vyžaduji za to, aby on respektoval můj. To je princip vzájemnosti,”vyjádřil Igor Timko z kapely No Name svůj názor pro Expres.cz.

 „Já určitě nebudu řešit kolegy z branže, ale kdyby každý řešil, kdo postavil cestu, kdo je majitel nemocnice a tak dále, tak bychom po D1 nejezdili, ani do nemocnice nechodili, ani vodu nepili,” nechal se slyšet Timko a pokračoval: “Každý může některé věci omezit – kupovat oblečení, které nezpůsobuje cizí újmy, kupovat sklo místo plastů…” 

Podle zpěváka z No Name Tomáš Klus omezil hlavně sám sebe a vlastní zisky. “Nikdo není čistý,” míní Timko. Klusovi by podle něj neměla chybět tolerance a neměl by své názory vnucovat ostatním.

Svou kritikou Klusova politického gesta přitom porušil roky ctěnou zásadu. “Straníme se přímé propagace jakékoliv politické strany. Dostali jsme nespočet nabídek nejen propagovat, ale aktivně se podílet,” prozradil serveru Expres.cz o kapele No Name.

Na žádnou takovou nabídku prý s kolegy ze skupiny nikdy nepřistoupili. “Jsme umělci, a tak děláme, co nám jde nejlépe. Zpíváme,” dodal Timko, který razí strategii, při které žádné mosty raději nepálí.

Bojkot událostí a médií placených Andrejem Babišem ze strany Tomáše Kluse už podpořil například Jiří Macháček (52) z kapely Mig 21, Matěj Ruppert (40) z Monkey Business, herečka Iva Pazderková (38), sestry Aňa (42) a Ester (34) Geislerovy nebo kuchařka Kamu (28).

Celebrity - další články

Doporučujeme