Nikdy nebudu zdravý člověk, ale Amálka je můj hnací motor. Markéta Konvičková promluvila otevřeně o své nemoci

1. března 2023·Celebrity·Redakce

Markéta Konvičková (Zdroj: Profimedia)

Dnes se Markéta Konvičková usmívá a je šťastná vedle snoubence Reného, se kterým má dcerku Amálku. V minulosti se ale potýkala se zdravotními problémy a vypadalo to, že se maminkou nikdy nestane. Informaci přinesl web Extra.cz.

Už je to několik let, co se Markéta Konvičková léčila s vzácným nádorem na vaječníku. Na něm měla čtyřcentimetrovou cystu, kterou jí lékaři laparoskopicky odstranili, ale strašili ji tím, že nikdy nebude moct mít děti. To se naštěstí nestalo a usměvavá zpěvačka má se snoubencem Reném dvouletou dcerku Amálku.

Nicméně zdravotní komplikace se mohou kdykoliv vrátit. „Rakovinu jsem naštěstí neměla, ale mám vzácný druh nádoru. Ten se asi nikdy nevyléčí maximálně se zastaví růst a šíření. Prý to jsou hodné nádory. Hlavně, že už se konečně cítím dobře, našli příčinu a jsem pod kontrolou,” uvedla tehdy na sociální síti.

View this post on Instagram

A post shared by Markéta Konvičková (@marketakonvickova)

I dnes, dva roky po narození dcery, je zpěvačka zdravá. „Konečně se přišlo na to, co to bylo. Léčím se a budu se už asi léčit do konce života nějakými hormonálními léčbami, ale konečně se cítím dobře, už mám zpět svůj obličej. Kvůli léčbě jsem byla opuchlá, teď jsem si zase podobná. Myslím, že je podstatné, abych tady byla, je asi jedno, jak dlouho,” svěřila se zpěvačka upřímně. Její milovaná dcerka je pro ní hnací motor. „Jsem ráda, že je to nějakou formou léčitelné a kontrolují mě, ale už asi nikdy nebudu normální zdravý člověk.

Strach z toho, že neotěhotní, neměla. „Tehdy mi řekli, že jsem v podstatě zdravá, protože snad každá druhá slečna má nějakou cystu, a když se odstraní nějaká část vaječníku, pořád máte druhou polovinu, plus jeden zdravý, kdy ten zdravý vaječník přejímá funkci. Teď mi řekli, že se v tom ohledu nic nemění a vše je v pořádku,” svěřila se plavovlasá kráska.

Sama ale přiznává, že miminko bylo tak trochu malý zázrak. „S partnerem jsme si řekli, že tomu necháme volný průběh. Ale nečekali, že osud nám vrátí to zlé v tom dobrém, a že se to opravdu hned povede. Beru to jako nejlepší rozhodnutí. Možná to bude znít blbě, ale díky tomu, že se mi stalo něco zdravotního, tak jsem se zastavila a začala jsem nad rodinou uvažovat více než nad kariérou,” uzavřela svůj příběh. Druhé miminko zatím v plánu není, ale kdyby tomu osud chtěl, a přišlo by, rozhodně by se mu s partnerem nebránila.

 

 


Celebrity - další články

Doporučujeme